Om firmaet

Der er mange fordele ved at vælge et autoriseret Peugeotværksted. Vi er specialister i Peugeot, men laver også andre mærker. Vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop din bil. De modtager løbende...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
65 95 77...
Adresse

Rolundvej 9

5260 Odense S

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(7)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Der er mange fordele ved at vælge et autoriseret Peugeotværksted. Vi er specialister i Peugeot, men laver også andre mærker. Vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop din bil. De modtager løbende uddannelse og informationer fra Peugeot-fabrikken, så de altid er 100% opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi. Desuden har vi de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot-fabrikken. Det gør os i stand til at identificere årsagen til evt. fejl præcist.

Tilbehør og reservedele

Uanset hvilken Peugeot, du har valgt, kan du få tilbehør og reservedele, der er designet og udviklet specielt til din model. Der er tænkt over helheden, så alt passer sammen, og så er det kvalitetstestet til at holde hele vejen. Derfor giver originalt udstyr dig både øget komfort og sikkerhed - og ikke mindst god stil.

Bilhuset Ronald Carlsen A/Ss valgte links

Bedømmelser

Kim Winther

Mere end et år siden

Jeg har/havde købt en bil og aftalte med deres sælger at jeg skulle skrive under på slutseddelen og sende den tilbage...

Frank Hansen

Mere end et år siden

Rigtig spydig gut man får fat på når man ringer til deres værksted, hvad med at behandle folk ordentligt.

L

Lisbeth

Mere end et år siden

Vi skulle have ordnet lidt "malerarbejde" på indersiden af vores bagsmæk for at beholde garantien. Vi måtte pænt...

T

Tine

Mere end et år siden

Jeg takker bilhuset Ronald carlsen for utrolig god service ved bilskifte. Jeg har kun haft en rigtig god oplevelse.

Svar fra virksomheden

Tak for svaret

T

Torben

Mere end et år siden

Jeg vil på det kraftigeste advare mod at handle hos Ronald Carlsen. Jeg gjorde selv den fejl at tro på at det der var...

Anonym bruger

Mere end et år siden

Jeg havde et akut problem med min bil og Bilhuset Ronald Carlsen løste det omgående! jeg har aldrig fået sådan en god...

Viser 6 af 7

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

65957778

65 95 77 78

6595 7778

65 957 778