Om firmaet

Hos os finder du et stort udvalg af nye og brugte person- og erhvervsbiler i vores 480 m2 store udstilling. Ikke nok med det så er vi autoriserede Ford værksted, men er også specialister i andre bilmærker. Vores salgsafdeling...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
64 47 11...
Adresse

Bredgade 74

5492 Vissenbjerg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 17:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos os finder du et stort udvalg af nye og brugte person- og erhvervsbiler i vores 480 m2 store udstilling. Ikke nok med det så er vi autoriserede Ford værksted, men er også specialister i andre bilmærker. Vores salgsafdeling består af et team på tre gode mænd som er specialiserede inden for personbiler og vores transit erhvervscenter. Hver dag stræber 20 medarbejdere for at opnå vores mål. Vi glæder os til at se dig i forretningen.

Generel beskrivelse

Vi er centralt beliggende i Bred ved Vissenbjerg på Fyn, hvor vi har et moderne bilhus med en 480 m2 stor udstilling indeholdende nye Ford personbiler samt Ford Erhvervscenter. Derudover har vi et proffessionelt værksted som udfører service og reparationer på alle bilmærker.

Nøgleordene har siden starten - og vil forsat være - god kundeservice, kvalitetsarbejde udført til tiden, overholdelse af aftaler samt en helt igennem god moralsk holdning til det at handle og servicere vores kunders biler.

Firmaet har i dag 18 trofaste og stabile medarbejdere, som dygtigt lever op til kravet om seriøs og nærværende kundebetjening. Et samarbejde for os bygger på gensidig tillid - vi er her for kunders skyld og for at løse kundernes individuelle behov på en tilfredsstillende måde.

bilhusetTHYBO A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

bilhusetTHYBO A/S

Omsætning

14 268 tkr

Afkastningsgrad

16.67 %

Antal ansatte

18

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra bilhusetTHYBO A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BILHUSETTHYBO A/S

CVR-nr:

87408817

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser

771100 Udlejning og leasing af biler og lette motorkøretøjer

Startdato:

30-11-1978

Ledelse/Administration
Jan Thybo

Direktør

Mette Dalsgaard Thybo

Bestyrelsesformand

Jan Thybo

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

64471165

64 47 11 65

6447 1165

64 471 165