Om Birthes Hundesalon

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Birthes Hundesalon, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnBirthes Hundesalon
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:15-06-1977
CVR-nr:72199510
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n.

Ledelse/Administration

Birthe JensenFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Birthes Hundesalon

Annelise Hansen

mere end et år siden

Jeg har en bror som får klippet sin hund i salonen . Syntes det er uforskammet at når hunden bliver afleveret kl 13 er den færdig kl 16/20 .det er simpelhen under alt kritik .
Håber i det mindste hunden har det godt i den tid den er der .
ALH.

Svar fra virksomheden

Det kan jeg sige at den har . Hvis hundene kan opføre sig ordentligt løber de løs i salonen . Jeg syntes ikke det er lang tid at være i salonen typisk beholder vi hundene i tre timer da de skal have en pause imellem . Det er jo levende dyr vi har med at gøre så det tager tid. Man kan hurtigt blive forsinket hvis man står med en utryk hund og jeg vil tro at der er blevet sagt vi var forsinkede . Det kan jo også ske hvis vi selv er til læge, tandlæge osv. Vi er kun mennesker desværre

Kirsten Jakobsen

mere end et år siden

Birthe og hendes team er bare supetdygtige. Har et godt tag på hundene. Og det er det eneste sted min Coco ikke piver når mor går. Og det ved enhver hundeejer siger alt.

ole jensen

mere end et år siden

jeg har haft 2 puddel hunde som altid er blevet hos Birthe, rigtig god behandling af hunde hvor de kan rande løs rundt i salonen hvid de ikke gør andre noget rigtig rigtig god

Kirsten Jakobsen

mere end et år siden

Har nu brugt salonen i to år, og kunne der gives flere stjerner ville de blive givet. Birthe og hendes team har et helt enestående tag på hundene, samtidig er den faglige kunnen helt i top. Har anbefalet Birthes Hundesalon til et par bekendte, de er lige så begejstret for salonen som jeg er. Jeg har en cocker spaniel og hun ser super flot ud hver vi har været på besøg hos Birthe. Bruger også salonen når Coco bare trænger en grundig børstning. (Har pga leddegigt ofte smerter i håndleddene og derfor svært ved at få børstet Coco godt og grundigt igennem)

Ib Grønvaldt

mere end et år siden

Vi har frekventeret Birthes Hundesalon siden november 2006, hvor Viktor mellempudel var 3 måneder. Lige siden har han villet ind i butikken, når vi gik tur på Godthåbsvej om søndagen (!) og han er stadig vildt begejstret for damerne, når han kommer hver anden måned til den store skønhedskur. Han har sågar lagt pels til en af Birthe's lærliges svendeprøve. Nu er vi flyttet til Rødvig, og Birthe har en tidligere lærlig boende i Køge - men vi nænner ikke at fratage ham besøgene på Frederiksberg.