Om Bite The Apple

Bite The Apple er en coaching- og kursusvirksomhed, der tilbyder hjælp i forbindelse med livskriser. Jeg tilbyder både en-til-en sessioner online eller i Kbh K. og jeg udbyder forløb på hold af max 14 personer.Kontakt mig for yderligere information.

Hold

Hold-forløbene består af en kombination af inspirerende oplæg, opgaver og spørgsmål, der sætter gang i dine refleksioner. Desuden er der god tid til at stille spørgsmål og udveksle synspunkter med andre, som er på samme rejse.

At ønske - og skabe - en forandring i sit liv kan føles meget skrøbeligt. Vi kan opleve, at det er utrolig sårbart at tale om, og det er ikke altid at vores omgivelser er så gode til at støtte os, selvom de ønsker os det bedste. Deres bange anelser eller egne begrænsende overbevisninger kan hurtigt få taget modet fra os. Derfor er der en helt særlig styrke i at dele vores ønsker med andre, der står i samme situation. Der gemmer sig en utrolig styrke i at erfare, at vi ikke er alene om at ville skabe et liv på nogle andre præmisser end dem vores omgivelser har købt ind på.

På hold-forløbene er der fokus på at give dig nye perspektiver på tilværelsen. Ofte, når vi mærker et kald på forandring, har vi svært ved at overskue, hvordan vi skal komme et nyt sted hen. Vores indgroede vaner og overbevisninger om, rigtigt og forkert og hvad man må og ikke må, står ofte i vejen og gør det svært at få øje på nye alternativer. På hold-forløbene får du inputs til, hvordan du kan se dig selv og dine omgivelser anderledes og give plads til de forandringer, du ønsker.

Holdene foregår i Mind Institutes lækre lokaler i København K.

1:1 sessioner

I 1:1 sessionerne handler det udelukkende om dig. Hvor du står i livet, de mål og ønsker du har for fremtiden og vigtigst af alt, hvad det er der skal til, for at du opnår det liv, du gerne vil have.

Forløbene med 3 sessioner er tænkt som et kort og intensivt forløb, hvor du får afklaret, hvad der er vigtigst for dig at handle på og god energi til de næste skridt på din rejse. Er du i begyndelsen af din rejse mod det nye, så kunne de 3 sessioner bruges på at lave en 360 graders undersøgelse af dit liv, en værdiafklaring samt en session, hvor vi arbejder med et konkret mål, du gerne vil nå. Hvis du allerede er trådt ud af din gamle ham og er godt i gang med din transformation, kan de tre sessioner f.eks. bruges til at gå på opdagelse i de overbevisninger, der får dig til at overspringshandle eller tøve eller helt fravælge nye veje, som du egentlig gerne ville gå.

På forløbene med 10 sessioner får du mig med som rejseledsager, på din udviklingsrejse. Selvudviklingsrejser kan godt være udfordrende, selvom vi ved, at den nye retning er rigtig for os. I denne pakke får du en cheerleader og en sparringspartner, der hjælper dig til at holde dig på sporet. Du får øvelser og værktøjer, der gør dig i stand til at stille skarpt på de bump, der er på vejen af overspringshandlinger, tvivl og manglende mod, så du trods forhindringer, kommer godt i mål. Og jeg er med dig hele vejen.

Sessionerne foregår i Mind Institutes lækre lokaler i København K eller online.

Deluxe

Med et Deluxe-forløb får du det hele! Du får alle fordelene ved at blive inspireret og støttet, når du deltager på hold-forløbet, og du får en støtte til din egen rejse med 1:1 sessionerne. Deluxe-forløbet er tænkt til dig, der kan mærke en lyst til for alvor at rykke på noget, og som har lyst til at prioritere dig selv. Du har måske oplevet, at du har haft gode intentioner om at lave forandringer før, men har oplevet, at du alligevel falder tilbage i gamle mønstre. Her får du al den støtte, du har brug for ved både at dele din rejse med ligesindede og stille skarpt på de forhindringer, du har svært ved at overvinde.

Du har med dette forløb også mulighed for at vælge, at jeg kommer til dig til vores 1:1 sessioner (Gælder for sessioner der kan afholdes i Storkøbenhavn eller Roskilde). Ellers foregår de i Mind Institutes lækre lokaler i København K eller online.

Bite The Apples valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Bite The Apple Meditation, Egedal - 1
  • Bite The Apple Meditation, Egedal - 2
  • Bite The Apple Meditation, Egedal - 3
  • Bite The Apple Meditation, Egedal - 4

Bite The Apple, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Bite the Apple

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-09-2022

CVR-nr:

43526294

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

855900 Anden undervisning i.a.n., 960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Sarah Eskelund Faulkner

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-