Om BL Støjisolering A/S

BL Støjisolering har 25 års erfaring inden for støjdæmpning, især til industrien. BL Støjisolering har specielt ekspertise i individuelle støjindkapslinger, der "skræddersyes" til operatører og servicefolks fulde tilfredshed. BL Støjisolering udfører særdeles varierede støjdæmpningsopgaver på tværs af alle brancher. At udføre gode støjdæmpende løsninger stiller store krav til erfaring og kreativitet - begge dele har BL Støjisolering.

Generel beskrivelse

BL Støjisolering har 25 års erfaring inden for støjdæmpning, især til industrien.

BL Støjisolering har specielt ekspertise i individuelle støjindkapslinger, der "skræddersyes" til operatører og servicefolks fulde tilfredshed.

BL Støjisolering udfører særdeles varierede støjdæmpningsopgaver på tværs af alle brancher. At udføre gode støjdæmpende løsninger stiller store krav til erfaring og kreativitet - begge dele har BL Støjisolering.

BL Støjisolering er et mindre specialfirma, som udelukkende beskæftiger sig med praktisk udført støjdæmpning. Firmaet blev dannet i 1990; men har rødder helt tilbage til 1973.

BL Støjisolering udfører alle former for støjdæmpningsopgaver indendørs og udendørs, f.eks. indkapslinger, lydvægge, lyddæmpere og vibrationsløsninger samt alle typer akustikregulerende løsninger i lokaler.

BL Støjisolering har et tæt samarbejde med leverandører af lydmaterialer samt med anerkendte rådgivningsfirmaer indenfor støjdæmpning.

Vi pakker dit problem ind...

BL Støjisolering A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnBL Støjisolering A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:01-01-1989
CVR-nr:12843836
Selskabskapital500000
Omsætning-
NACE-branche256200 Maskinforarbejdning

Ledelse/Administration

Bjarne Ulrik HansenDirektør
Bjarne Ulrik HansenBestyrelsesmedlem
Pia Holst HansenBestyrelsesmedlem
Lene Holst DyrvangBestyrelsesmedlem
Henrik Lund Holst HansenBestyrelsesmedlem
Preben Bang HenriksenStifter

Viser 4 af 6

Kategorier

Alternative nummerformater

5945108459 45 10 845945 108459 451 084