Om BL Støjisolering A/S

BL Støjisolering har 25 års erfaring inden for støjdæmpning, især til industrien. BL Støjisolering har specielt ekspertise i individuelle støjindkapslinger, der "skræddersyes" til operatører og servicefolks fulde tilfredshed. BL Støjisolering udfører særdeles varierede støjdæmpningsopgaver på tværs af alle brancher. At udføre gode støjdæmpende løsninger stiller store krav til erfaring og kreativitet - begge dele har BL Støjisolering.

Generel beskrivelse

BL Støjisolering har 25 års erfaring inden for støjdæmpning, især til industrien.

BL Støjisolering har specielt ekspertise i individuelle støjindkapslinger, der "skræddersyes" til operatører og servicefolks fulde tilfredshed.

BL Støjisolering udfører særdeles varierede støjdæmpningsopgaver på tværs af alle brancher. At udføre gode støjdæmpende løsninger stiller store krav til erfaring og kreativitet - begge dele har BL Støjisolering.

BL Støjisolering er et mindre specialfirma, som udelukkende beskæftiger sig med praktisk udført støjdæmpning. Firmaet blev dannet i 1990; men har rødder helt tilbage til 1973.

BL Støjisolering udfører alle former for støjdæmpningsopgaver indendørs og udendørs, f.eks. indkapslinger, lydvægge, lyddæmpere og vibrationsløsninger samt alle typer akustikregulerende løsninger i lokaler.

BL Støjisolering har et tæt samarbejde med leverandører af lydmaterialer samt med anerkendte rådgivningsfirmaer indenfor støjdæmpning.

Vi pakker dit problem ind...