Om Blomsterbutikken ChaNoLa

Flot ny og spændende blomsterbutik med 24/7 butik lige ved siden af, så det er muligt altid at købe fx blomster til værtinden. Du finder os centralt placeret med gode parkeringsforhold i lyse og lækre lokaler, beliggende Østergade 1, 9500 Hadsund. Vi har et stort udvalg af snitblomster og planter, samt fremstilling af alle binderityper fra begravelsesbinderi til brudebuketten. Kom ind i en butik der oser af atmosfære og god stemning. Du bliver mødt med et smil og service. Vi er medlem af Bloomit

Om os

Velkommen til Blomsterbutikken ChaNoLa – centralt beliggende i gågaden. Vi glæder os til at tage imod dig, her i vores dejlige butik. Her finder du virkelig mange spændende varer. Friske afskårne blomster, tørrede blomster, grønne planter, brugskunst, potter og meget meget mere. Her er hele tre niveauer at gå på opdagelse i, så kom endelig ind og se dig omkring. Du vil altid blive mødt med et smil og godt humør.

Hvis du har behov, leverer vi gerne både buketter og gavekurve. Vi står ligeledes til rådighed, hvis det drejer sig om livets store begivenheder, lige fra vugge til grav.

Butikken har åbent hver dag, så det er altid muligt at få noget smukt med hjem til dig selv, eller hvis du har brug for at glæde en anden.

Blomsterbutikken ChaNoLas valgte links

Billedgalleri

  • Blomsterbutikken ChaNoLa Blomsterdekoratør, Mariagerfjord - 1
  • Blomsterbutikken ChaNoLa Blomsterdekoratør, Mariagerfjord - 2
  • Blomsterbutikken ChaNoLa Blomsterdekoratør, Mariagerfjord - 3
  • Blomsterbutikken ChaNoLa Blomsterdekoratør, Mariagerfjord - 4

Blomsterbutikken ChaNoLa, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnBlomsterbutikken ChaNoLa
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:26-01-2020
CVR-nr:41109262
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche477610 Blomsterforretninger

Ledelse/Administration

Charlotte Norre LarsenFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

6174573461 74 57 346174 573461 745 734