Om firmaet

BM2 INDUSTRI A/S producerer kundespecificerede konstruktioner/emner i store dimensioner til danske og internationale industrivirksomheder. Produktionen sker på et højteknologisk produktionsapparat, som med stor fleksibilitet...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 88 51...
Adresse

Brørupvænget 16

7650 Bøvlingbjerg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

BM2 INDUSTRI A/S producerer kundespecificerede konstruktioner/emner i store dimensioner til danske og internationale industrivirksomheder. Produktionen sker på et højteknologisk produktionsapparat, som med stor fleksibilitet kan foretage spåntagende bearbejdning samt konstruktion arbejde, i såvel små som store seriestørrelser. Vi har stor, moderne maskinpark med nyeste teknologi indenfor spåntagende bearbejdning og har speciale i drejning af store emner. Læs mere på vores hjemmeside.

Målsætning

Maskinparken er sammensat, således at stor fleksibilitet er opnået. Dette opfylder vort idegrundlag, som er at producere kundespecificerede emner, i såvel små som store seriestørrelser, med kort leveringstid.

Med vores store erfaring indenfor spåntagende, bearbejdning af store emner og opsvejsning af konstruktioner samt overflade behandling, gør at vi ofte fungerer som totalleverandør.

Generel beskrivelse

BM2 INDUSTRI A/S står for kvalitetshåndværk til tiden, hvor en fast, erfaren og veludannet medarbejderstab på 15 mand, som har mange års erfaring indenfor CNC-drejning og CNC-fræsning, udgør det faste grundlag for virksomhedens succes.

Vores virksomhed har specialiseret sig i bearbejdning af store emner for vore kunder, som blandt andet tæller virksomheder indenfor vindmølle produktion, FLS, off-shore og andre kunder der har behov for kvalitetsmæssig kunden.

Vores målsætning er at alle vore medarbejdere gennem kurser fremover besidder den nødvendige ekspertise, for at opretholde den teknologiske udvikling.

BM2 Industri A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

BM2 Industri A/S

Omsætning

4 208 tkr

Afkastningsgrad

-2.10 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra BM2 Industri A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BM2 INDUSTRI A/S

CVR-nr:

27232043

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

256200 Maskinforarbejdning

241000 Fremstilling af råjern og råstål samt jernlegeringer

Startdato:

24-06-2003

Ledelse/Administration
Knud Verner Christiansen

Bestyrelsesmedlem

Mogens Noe Christiansen

Bestyrelsesmedlem

Lise Noe Lodahl

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

97885123

97 88 51 23

9788 5123

97 885 123

61611833

61 61 18 33

6161 1833

61 611 833