Om Boligexperten

BOLIGEXPERTEN blev etableret i 1990 og er i dag Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer ejer og andelsboligforeninger. Vi beskæftiger os ikke med andet og har derfor en stor kompetence inden for foreningsadministration. Samtidig opnås en markant medarbejderspecialisering blandt alle centrale fagområder.

Generel beskrivelse

BOLIGEXPERTEN administrerer ca. 330 ejer- og andelsboligforeninger eller mere end 17.000 lejligheder. Der er tale om foreninger af meget forskellig størrelse fra små foreninger med få opgange op til store boligkomplekser med hundredevis af boliger.

Professionel ejendomsadministration er i dag ikke blot et spørgsmål om opkrævninger og bogholderi, men om ejendomsforvaltning i bred forstand. Dvs. bl.a. professionel rådgivning vedrørende renoveringer og forbedringer af ejendommen og generel rådgivning vedrørende den daglige drift af foreningen. Der tilbydes økonomisk/juridisk/teknisk styring af alle typer af byggeprojekter og renoveringsprojekter.

BOLIGEXPERTEN benytter sig af markedets mest moderne online løsninger. WEB Bestyrelser, som giver bestyrelserne online adgang til ejendommens økonomi, bilag og andre interne data og WEB Beboere, som gør det muligt for den enkelte beboer at få direkte adgang til mange af ejendommens dokumenter. Her vises regnskaber, budgetter, referater, vedtægter, forsikringspolice, energimærke, vedligeholdelsesplaner m.m.

BOLIGEXPERTEN er medlem af Ejendomsforeningen Danmark og er ansvarsforsikret for 10 mill. kr og kautionsforsikret for 10 mill. kr. i Codan.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Boligexperten, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

BOLIGEXPERTEN ADMINISTRATION A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

01-01-1999

CVR-nr:

21397245

Selskabskapital

500000

Omsætning

-

NACE-branche

821100 Kombinerede administrationsserviceydelser

Ledelse/Administration

Direktør

Preben Løth Christensen

Bestyrelsesmedlem

Johnny Christian Rieck

Bestyrelsesmedlem

Anette Lundholm Malmberg

Bestyrelsesmedlem

Preben Løth Christensen

Stifter

John Hansen

Stifter

Jan Ejler

Stifter

Preben Løth Christensen

Viser 4 af 7

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

60 247 tkr

Afkastningsgrad

30,71 %

Antal ansatte

71