Om firmaet

Danbo Møbler Ærø – Både butik og webshop - Vi har et stort og varieret sortiment af møbler i alle prisklasser, og fælles for alle produkter er, at de er lavet af kvalitetsmaterialer. Vores produkter forhandles både på webhoppen...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
62 58 13...
Adresse

Østerbro 48

5985 Søby Ærø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Danbo Møbler Ærø – Både butik og webshop - Vi har et stort og varieret sortiment af møbler i alle prisklasser, og fælles for alle produkter er, at de er lavet af kvalitetsmaterialer. Vores produkter forhandles både på webhoppen og i vores Danbo Møbler Ærø butik. Her kan du finde alt fra sofaer, kommoder, senge, reoler, vitrineskabe, garderobeskabe og meget, meget mere. Vi har stort fokus på at finde det helt rigtige produkt til dit behov og budget.

Danbo Møbler er en 46 år gammel frivillig møbelkæde med 10 privatejede butikker fordelt over hele Danmark, og vores forretning på Ærø er én af dem. Søger du et nyt møbel på Ærø, så kom endelig indenfor i vores møbelbutik, hvor vores søde og dygtige personale vil hjælpe dig med at finde dit nye møbel. Dette giver dig som forbruger både tryghed og sikkerhed, når du handler hos os – vi giver dig nemlig 24 måneders reklamationsret.

Bolighuset Søby ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Bolighuset Søby ApS

Omsætning

1 662 tkr

Afkastningsgrad

16.82 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bolighuset Søby ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Bolighuset Søby ApS

CVR-nr:

37858897

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

60 000

NACE-branche

475910 Møbelforretninger

Startdato:

04-07-2016

Ledelse/Administration
Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

62581383

62 58 13 83

6258 1383

62 581 383