Se på kort

boligværdi 

gav 38 virksomheder i dette område

Wilstrup Bolig ApS

Åbent

(5)

Allegade 10A3000 Helsingør
logo

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler. Wilstrup Bolig, en ejendomsmæglervirksomhed med fokus på dit salg. Vores nøgleord er tillid, tryghed og ærlighed. Vi er uddannede ejendomsmæglere med i alt 30 års erfaring med boligsalget i Nordsjælland. Din bolig garanteres altid stor opmærksomhed, da din bolig annonceres på landets største boligsites.

EDC Jyderup

Åbent

Sølystvej 5B4450 Jyderup
logo

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde med mere end 40 års erfaring i at matche danskere med deres drømmebolig. Vi ved, at når du skal sælge din bolig eller finde en ny, er det afgørende, at du nemt kan få overblik over markedet og mulighederne. Derfor har vi samlet alle boliger og købere på hele Danmarks boligportal: edc.dk

Bedre Boligsalg Marianne Skovbogaard

Åbent

Christian X's Vej 12Q8260 Viby J
logo

Bedre Bolig Salg Marianne Skovbogaard. Lokal østjyde og til stede på Djursland, i Randers og i det midt- og vestjyske.

Niels Thorsen / Bedre Bolig Salg

Maegårdsvænget 55700 Svendborg
logo

Jeg har et solidt kendskab til branchen gennem mange års virke som selvstændig ejendomsmægler på Fyn og Øerne og dertil certificeret køberrådgiver med Tryghedsmærke. Dit boligsalg er derfor i gode hænder, og jeg er klar til at yde en professionel og engageret indsats, hvad enten det drejer sig om køb eller salg.

Markholt & Rand ApS

Søsterhøjvej 278270 Højbjerg
logo

Vi udfører nybyg og renoverer, til den kræsne køber i Aarhus.

Nybolig Skive

Åbent

Albert Diges Vej 37800 Skive
logo

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med lokalkendskab er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos Nybolig Skive er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Når du vælger os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler.

RealMæglerne Kim K. Pedersen

Åbent

Adelgade 444720 Præstø
logo

25 års jubilæum - En erfaring køber og sælger nyder godt afVi er en ejendomsmæglervirksomhed, der efterhånden har en del erfaring i branchen, som vores 25 års jubilæum også indikerer.I 2020 og 2021 har det danske boligmarked buldret derud af med fuld fart, og vi har slået rekord på rekord. Det har været to vilde år, og vi har nu solgt mere end 2250 ejendomme i løbet af de sidste 25 år. Et antal vi er super stolte af.

Nybolig Guderup

Åbent

Vestergade 136430 Nordborg
logo

Din lokale ejendomsmægler i Guderup. Vi ved, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkel kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe med at få dine boligdrømme realiseret. Vi hjælper såvel sælgere som købere, når de ønsker at skifte bolig. Hvad enten det er villa, ejerlejlighed, rækkehus eller sommerhus, står vi klar til at hjælpe. Indehaver af forretningen er Ole Bredgaard.

Thorkild Kristensen – Ejendomsmægler for alle!

Åbent

Hasserisvej 1439000 Aalborg
logo

Aalborg ældste og førende ejendomsmæglerfirma med mere end 40 års erfaring. Professionel service og rådgivning, om det er en 1-værelses lejlighed eller en stor liebhaverejendom, så vil du altid få samme gode oplevelse. Vi ønsker altid være det bedste valg for dig. Husk vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende vurdering hvis du overvejer at sælge. Du finder os i Hasseris, på Østre Havnepromenade 22 i Aalborg og på Aalborgvej 9 i Blokhus. Vi tilbyder også udlejning og projektsalg.

Nybolig Kolding A/S

Åbent

(3)

Vestre Ringgade 2A6000 Kolding
logo

Nybolig Kolding består af et fagligt kompetent og energisk team af ejendomsmæglere, der sikrer dig den bedste bolighandel.

EDC Huset, Hadsten

Åbent

Rødkælkevej 158370 Hadsten

EDC Poul Erik Bech/Trøst & Mensel, Rødekro

Åbent

Hærvejen 496230 Rødekro

Edc Poul Erik Bech, København S

Åbent

Holmbladsgade 342300 København S

EDC Claus Jensen A/S, Ishøj

Åbent

Karlstrupvej 672680 Solrød Strand

EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S, Greve

Åbent

Hundige Strandvej 1972670 Greve

EDC Middelfart A/S

Åbent

Bremerholm 291069 København K

danbolig Allerød

Åbent

Allerød Stationsvej 2C, st. sal. th3450 Allerød

EDC Kjær & Co., Dalum

Åbent

Bremerholm 291069 København K

EDC Poul Erik Bech, Rødby

Åbent

Havnegade 94970 Rødby

EDC Ole Bo, Skagen

Åbent

Sct. Laurentii Vej 63C9990 Skagen

EDC Selandia Køge

Åbent

Nørre Boulevard 214600 Køge

EDC Varde

Åbent

Torvet 46800 Varde

EDC Assens

Åbent

Østergade 455610 Assens

EDC Selandia Ringsted

Åbent

Nørretorv 24100 Ringsted

EDC Landbrug farms4sale, Christiansfeld

Åbent

Lindegade 56C6070 Christiansfeld