Se på kort

boreværker 

gav 10 virksomheder i dette område

KP Maskinfabrik A/S

Vilhelminevej 11B5000 Odense C
logo

Vi har mere end 45 års erfaring indenfor fremstilling af maskindele/værktøjsdele, udvikling, konstruktion og fremstilling af special maskiner. Vi råder over en blandet CNC-maskinpark, der indholder forskellige CNC-fræser, både 3 og 5 akslet, samt CNC-drejning. Vi råder også over manuelle maskiner, drej, fræs, borering, sav, notstik og planslibning. Læs nærmere på hjemmesiden.

Zülau A/S

Lysholt Alle 127430 Ikast
logo

ZÜLAU A/S er et familiedrevet aktieselskab, som i over 50 år har beskæftiget sig med projektering, udvikling, konstruktion, produktion, reparation samt vedligeholdelse af kvalitetsmaskiner. Vi laver et fast sortiment af pladevibratorer, slagsakse, fliseklippere og strømpepåtageren. Derudover har vi stor erfaring med at lave specialopgaver. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Læs nærmere på vores hjemmeside.

PRO-CONSULT

Fabriksvænget 24130 Viby Sjælland
logo

Pro-Consult A/S servicerer hele den danske industri inden for reparation, fejlfinding , skadeservice og renovering af elektriske / elektroniske styresystemer. Vi tilbyder udeservice, eller du kan sende udstyret til reparation på vore værksteder.

Flextek a/s

Kildeparken 308722 Hedensted

TL MaskinPartner A/S

Hvidkærvej 415250 Odense Sv

JCV MachineTools ApS

Koldingvej 946040 Egtved

Franck Geoteknik A/S

Kongebakken 42765 Smørum

Nordmark Production A/S

Teknikervej 28722 Hedensted

Robert Petersen Værktøjsmaskiner A/S

Bavnebjærgspark 413520 Farum

Nordmark Maskinfabrik A/S

Kjeldgaardsvej 109300 Sæby