Om firmaet

Deres Sikkerhed for kompetence og engagement! Vi er et moderne, lokalt og uafhængigt installationsfirma. Vi er 60 medarbejdere med stor viden og erfaring. Vi leverer kvalitet og service til tiden. Styrken er medarbejdernes...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 32 32...
Adresse

Trekanten 44B

8500 Grenaa

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Deres Sikkerhed for kompetence og engagement! Vi er et moderne, lokalt og uafhængigt installationsfirma. Vi er 60 medarbejdere med stor viden og erfaring. Vi leverer kvalitet og service til tiden. Styrken er medarbejdernes kompetence, selvstændighed og engagement. Vi lægger vægt på personlig kontakt og opfølgning over for vores kunder.

Træffetider

DØGNVAGT... 8632 3299.

Opstår der driftproblemer udenfor normal arbejdstid, så tilkald en af de erfarne medarbejdere fra BP Soendergaard A/S. Vi har døgnvagt alle årets dage.

Kontakt os uden for normal åbningstid på vores hovednummer 8632 3299.

Herfra henvises til vagthavende telefon.

Bemærk venligst, at akut udrykning koster ekstra, alt efter dag og tidspunkt.

Ydelser

Vi udfører alle typer el-installationsopgaver fra mindre om- og tilbygninger til store komplekse erhvervs- og industri-installationer. Vi er eksperter inden for IHC, lydanlæg og lysstyring til bolig- og kontorbyggeri.

Sikring/overvågning:

Vi er ISO 9001-godkendte alarminstallatører. Vi installerer tyveri- og brandalarmer, samt kameraovervågning og røgkanoner. Indenfor overvågningsområderne tilbydes servicekontrakter.

Projektering:

Projektering af el-anlæg, for eksempel: Belysningsanlæg, industri-installationer.

Datanetværk/kommunikation:

Datanetværk, lyslederkabler, telefoni samt adgangskontrol m.m.

Industriservice:

Et af vores nøgleområder er nyinstallationer og vedligeholdelse af industri- og maskinanlæg samt CNC maskiner

Automation:

Vi programmerer i de fleste PLC fabrikater, og udfører dokumentation for alle opgaver. Service udføres på alle automationsanlæg.

Varmepumper:

Vi tilbyder løsninger til alle formål. Skal dine el-radiator udskiftes i sommerhuset til en luft/luft varmepumpe eller er det oliefyret der skal skiftes til et luft/vand anlæg, kan vi hjælpe dig med dette.

Vi er VE-godkendte.

Bp Soendergaard A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Bp Soendergaard A/S

Omsætning

21 411 tkr

Afkastningsgrad

12.10 %

Antal ansatte

47

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bp Soendergaard A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BP Soendergaard A/S

CVR-nr:

25366034

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 341 071

NACE-branche

432100 El-installation

Startdato:

15-05-2000

Ledelse/Administration
Esben Møller

Bestyrelsesformand

Paul Enevold Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Jan Ejvind Baand

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Kategorier
Søgeord
el-installatører, Elektrikere, nybyg, vandværker, landbrugsinstallationer, service af hvidevare, Renovering, boliginstallationer, Solcelleanlæg, elopgaver, reparation af hårde hvidevarer, service af varmepumper, tyverialarmer, elentrepriser, montering af varmepumper, elarbejde for vandværker, tilbyg, luftrensning, elektrikere med døgnvagt, industriinstallationer, hårde hvidevarer, luftrensningsanlæg, levering af varmepumper, ombyg, UV, Ventilationsanlæg, Salg af belysningsarmaturer, sikringer, elsikringer, elektriske inspektioner, Automatik, termografi, luftrensningsanlæg i staldbygninger, elektriske styringer, sikkerhedsinstallationer, it-installationer, varmepumpe montør, Varmepumper, Overvågning, uv lys, elanlæg, ISO 9001, Komfortbelysning, spots, Ventilation, elektricitet, alarmanlæg, lys installation, Tyverisikring, belysning, termograferinger, totalentrepriser, Ve-installatør, elinstallationsarbejde, el-service, VE godkendte, termografering, eltjek, elektrisk vedligeholdelse, elartikler, Energioptimering, thermografering, Gylle alarmer, eloptimering, fagentrepriser, Alarmer, el-tjek, Almindelig installationer, Tele- og Datainstallationer, elinstallation, pumper, Foder anlæg, genvindingsanlæg, elektriske installationer, thermograferinger, Intelligente løsninger, elektronik, Videoovervågning, Solceller, elektriske målinger, varmepumpeservice, Automation, modernisering, elarbejde, portanlæg, adgangskontrolanlæg, stikkontakter, elservice, Blande anlæg, entrepriseopgaver, maskininstallationer til vandværker, kommunikationsanlæg, belysningsarmaturer, Fejlfinding, thermografi, hovedentrepriser, El-ladestandere
Alternative nummerformater

86323299

86 32 32 99

8632 3299

86 323 299