Om firmaet

Siden starten har vi været den professionelle rådgiver og leverandør på alt fra montage af vandhaner til komplette VVS-entrepriser i store byggerier. I de seneste år er alternative energikilder blevet en vigtig del af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 75 22...
Adresse

Indre Ringvej 5

8740 Brædstrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Siden starten har vi været den professionelle rådgiver og leverandør på alt fra montage af vandhaner til komplette VVS-entrepriser i store byggerier. I de seneste år er alternative energikilder blevet en vigtig del af nybyggerier og renoveringer.

Vores kundegrupper er private, virksomheder, offentlige institutioner og entrepriser.

Ligeledes udfører vi renovering og opførelse af parcelhuse i hele Jylland i samarbejde med private, specialiserede byggefirmaer og arkitekter.

Generel beskrivelse

Brædstrup VVS Teknik ApS blev etableret i 1979 og er siden 1992 drevet af Ole Bilstrup, som har opbygget virksomheden til i dag at beskæftige mere end 40 ansatte, der hver især bidrager til en bred faglighed og hvor halvdelen har været ansat mere end 5 år.

I efteråret 2017 blev der taget de første skridt i starten på et generationsskifte, idet Niels Krogh er blevet medejer af Brædstrup VVS Teknik ApS.

Niels blev i år 2000 færdiguddannet her i huset som vvs-montør, men tilføjede hurtigt autoriseret vvs-installatør til sit CV, hvorefter han i 2004 blev genansat, men denne gang som vvs-tekniker og projektleder.

Målsætning

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Brædstrup VVS Teknik ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Brædstrup VVS Teknik ApS

Omsætning

43 647 tkr

Afkastningsgrad

41.66 %

Antal ansatte

47

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Brædstrup VVS Teknik ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BRÆDSTRUP VVS TEKNIK ApS

CVR-nr:

25448545

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Startdato:

29-05-2000

Ledelse/Administration
Ole Bilstrup

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

75752200

75 75 22 00

7575 2200

75 752 200