Om firmaet

Hos Brørup VVS er vi et professionelt VVS-firma, der har brede kompetencer inden for alle former for blikkenslagerarbejde hos private og erhverv i Vejen, Esbjerg og Kolding. Har du brug for en kompetent fagmand til en...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 38 28...
Adresse

Vestre Maltvej 3

6650 Brørup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Hos Brørup VVS er vi et professionelt VVS-firma, der har brede kompetencer inden for alle former for blikkenslagerarbejde hos private og erhverv i Vejen, Esbjerg og Kolding. Har du brug for en kompetent fagmand til en VVS-installation, er vi som blikkenslager og VVS-installatør parate til at løfte opgaven for dig.

Blikkenslager med øje for kvalitet

Søger du en erfaren blikkenslager med øje for kvalitet, som leverer håndværk, der er holdbart og solidt, kan vi som VVS-firma træde til og hjælpe med store såvel som små opgaver. Når det kommer til VVS-arbejde, går vi ikke på kompromis med vores faglige integritet.

Du kan derfor trygt bestille dit blikarbejde hos os, hvis du vil være sikker på, at du får udført et stykke kvalitetsarbejde af en rigtig blikkenslager, der er langtidsholdbart.

Vi kan også løbende føre tilsyn med dine installationer med jævne mellemrum, således at du har velfungerende installationer, der virker efter hensigten og er installeret korrekt.

Brørup VVS ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Brørup VVS ApS

Omsætning

6 390 tkr

Afkastningsgrad

10.25 %

Antal ansatte

14

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Brørup VVS ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BRØRUP VVS ApS

CVR-nr:

13627975

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Startdato:

01-11-1989

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75382878

75 38 28 78

7538 2878

75 382 878