Se på kort

branche foreninger 

gav 216 virksomheder i dette område

Foreningen af Rådgivende Ingeniører FRI

Åbent

Vesterbrogade 1E, 3. sal.1620 København V
logo

FRI er en brancheforening for danske videnvirksomheder, der yder rådgivning, planlægning og projektledelse på markedsvilkår. FRI's mission er at støtte medlemsvirksomhederne ved at bidrage til at forbedre deres forretningsvilkår, styrke branchens rammebetingelser, profilere branchen og øge dens anerkendelse på nationalt og internationalt plan.

Københavns Malerlaug

Amaliegade 31, 1. sal.1256 København K
logo

Københavns Malerlaug er en lokal, københavnsk branche- og arbejdsgiverorganisation for knap 400 bygningsmalervirksomheder og et mindre antal skiltemalere- og fabrikanter. Organisationen eksisterer siden 1622, men danner stadig i dag den organisatoriske og faglige ramme om Københavns bedste malermestre. Læs mere på hjemmesiden.

Korup VVS & Blik

Kalørvej 1005200 Odense V
logo

KORUP VVS & BLIK tilbyder totale badeværelsesløsninger. Vi udfører opgaver af enhver art indenfor tømrer, el, murer m.v., små som store opgaver og leverer altid et arbejde af høj kvalitet. Vi er Deres kontaktperson. Så kig ind eller ring for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra Dem.

3F Køge Bugt

Åbent

Lykkebækvej 44600 Køge
logo

3F Køge Bugt er en moderne fagforening, som er dannet ved sammenlægning af KAD Køge, SiD Greve-Solrød, SiD Køge-Vallø og SiD Ringsted-Roskilde C. Afdelingen er en del af Fagligt Fælles Forbund. Afdelingen har ca. 4000 medlemmer. Vi overenskomstdækker arbejdspladser i 4 kommuner: Greve, Solrød, Køge og Stevns.

Depotet-Aalborg ApS

Åbent

Fåborgvej 89220 Aalborg Øst
logo

Depot- og arkivrum i forskellige størrelser, og til forskellige priser. ​Med din egen nøglebrik får du adgang gennem den elektriske port og til gangen med dit eget depot- eller arkivrum. Du kan komme lige så tit du vil alle dage mellem kl. 07.00 og 22.00. ​Alle rum er opvarmede. ​Rummet skal forsynes med din egen hængelås. Du kan købe hængelås med kode eller med nøgle på vort kontor. Kontoret er åbent for udlejning: Mandag-fredag: 08.00-16.00​

Danske Landskabsarkitekter

Åbent

Peter Bangs Vej 302000 Frederiksberg
logo

Danske Landskabsarkitekter er en uafhængig interesseforening for landskabsarkitekter i Danmark og en bred faglig forening med et udviklende fagligt og socialt netværk for alle landskabsarkitekter. Vi deltager aktivt i den politiske debat, hvor vi arbejder på at synliggøre vores arbejde som landskabsarkitekter. Kontakt os for yderligere information.

City Flyttetransport A/S

Jens Juuls Vej 268260 Viby J
logo

CITY FLYTTETRANSPORT A/S er et moderne flyttefirma med base i Aarhus. Vores speciale er flytning for virksomheder, herunder særligt tunge og udstyrs-krævende opgaver, hvilket betyder at erhvervsflytninger i dag udgør omkring 80% af vores opgaver. Vores erfaring fra de daglige udfordringer, kommer naturligvis også vores private kunder tilgode, når vi udfører betryggende flytning af privat indbo og møbler, hvadenten det drejer sig om en komplet bolig eller flytning af et klaver eller flygel.

Frederiksberg Centret

Åbent

Falkoner Alle 212000 Frederiksberg
logo

Midt på dejlige Frederiksberg i hjertet af København finder du FRB.C Shopping også kendt som Frederiksberg Centret - et lyst og indbydende shoppingcenter med 90 spændende butikker fordelt på 3 flotte butiksplan, hvor du kan lade dig inspirere af de nyeste tendenser inden for fashion, livsstil, boligindretning, sport og friluftsliv. Du finder også flere skønne caféer samt en lækker baby lounge. Der kører både bus og metro lige til døren, og kommer du i bil, kan du parkere gratis den første time.

Danske Koncept Restauranter A/S

Kongensgade 33, 2. sal.6700 Esbjerg

Dansk Akvakultur

Vesterbrogade 6D, 2. sal.1620 København V

Danske Maritime

Symfonivej 182730 Herlev

Skagen Fiskeeksportørforening

Coasterkaj 159990 Skagen

DTL - Danske Vognmænd

Grønningen 171270 København K

Rørforeningen

Islands Brygge 26, 4. sal.2300 København S

Danmarks Lærerforening, Haderslev Lærerkreds

Åbent

Simmerstedvej 376100 Haderslev

Anti Rust Ringen (Sammenslutning af uafhængige undervognsbehandlere)

Åbent

Venøvej 18800 Viborg

Plastindustrien i Danmark

Vesterbrogade 1E, 3. sal.1620 København V

Brancheforeningen danske byggecentre

Egebækvej 982850 Nærum

Dansk Mode & Textil

Birk Centerpark 387400 Herning

Danmarks Rejsebureau Forening

Slotsholmsgade 11216 København K

Vandrådet I Randers Kommune

Agerskellet 78920 Randers Nv

Danske Cykelhandlere

Niels Bohrs Allé 1815220 Odense Sø

Forsikring Og Pension

Åbent

Philip Heymans Alle 12900 Hellerup

EjendomDanmark

Vester Farimagsgade 411606 København V

CAD Kalundborg

Svallerup Bygade 254400 Kalundborg