Om firmaet

Vores brillebutik ligger i hjertet af København i det hyggelige og hippe latinerkvarter, som er kendt for sin åbenhed og mangfoldighed. Vi har valgt at afspejle kvarterets stemning i vores butik, hvor vi gør vores bedste for,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 32 94...
Adresse

Teglgårdstræde 2

1452 København K

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vores brillebutik ligger i hjertet af København i det hyggelige og hippe latinerkvarter, som er kendt for sin åbenhed og mangfoldighed. Vi har valgt at afspejle kvarterets stemning i vores butik, hvor vi gør vores bedste for, at alle føler sig godt tilpas. Vores brillebutik har en rolig atmosfære, som hjælper kunden til at føle sig afslappet og godt tilpas. Kom ind og se vores store udvalg af briller. Du er velkommen til at kontakte os for mere information.

Få professionel råd og vejledning

Vores brillebutik giver ekspertrådgivning om briller, størrelser og former, men vi ved også inderst inde, at succesen opstår, når vi har fundet en brille, der afspejler kundens personlighed. Derfor tager vi os altid god tid til at sætte os ind i kundens ønsker og behov, så de på den måde har fuld tillid til, at deres beslutning er den rigtige.

brillebutikkens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

brillebutikken

Omsætning

2 279 tkr

Afkastningsgrad

27.64 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra brillebutikken findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BRILLEBUTIKKEN TANJA HOUMAND GOSNEY ApS

CVR-nr:

72610415

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

477810 Optikere

Startdato:

22-08-1983

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

33329498

33 32 94 98

3332 9498

33 329 498