Om firmaet

EN LILLE LOKAL OPTIKER, MED ET SPÆNDENDE UDVALG AF BRILLER. Hos Brillehûzet er du i gode hænder. Vi tilbyder unikke brilleløsninger i alle prisklasser, og hvis du bruger kontaktlinser, så har vi helt sikkert et abonnement som...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 49 10...
Adresse

Sdr Hammer 2E

3730 Nexø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

EN LILLE LOKAL OPTIKER, MED ET SPÆNDENDE UDVALG AF BRILLER. Hos Brillehûzet er du i gode hænder. Vi tilbyder unikke brilleløsninger i alle prisklasser, og hvis du bruger kontaktlinser, så har vi helt sikkert et abonnement som passer til dig. Vi synes, at vores kunder skal have indflydelse på hvilke briller vi har i butikken. Derfor inviterer vi altid vores kunder når der kommer en ny brille kollektion vi skal se på.

Events

I Brillehûzet elsker vi at gøre lidt ekstra for vores kunder. Derfor laver vi ofte konkurrencer og afholder events. Du kan følge med i alt det spændende som sker i Brillehûzet, ved at finde os på Facebook.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Brillehûzet Nexø

Omsætning

1 331 tkr

Afkastningsgrad

-19.85 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Brillehûzet Nexø findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BRILLEHÛZET ApS

CVR-nr:

29972079

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

477810 Optikere

Startdato:

19-10-2006

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

56491030

56 49 10 30

5649 1030

56 491 030