Om Brillehuset

Brillehuset Kalundborg er din lokale sparringspartner, når det gælder dit syn. Hos os kan du bestille tid til en synsprøve, linsetilpasning eller linsekontrol. Her har vi over 1.000 briller og 3 lækre prøverum, spækket med det nyeste specialudstyr og en stor indbydende skranke. Du bliver altid mødt med et smil af én af vores 6 veluddannede optometrister og optikassistenter.

Personlig betjening og høj kvalitet

Hos BrilleHuset Kalundborg får du altid en grundig synsprøve, så dine briller eller kontaktlinser giver dig optimalt syn. Vi tilbyder også øjenscreening. Det kan fange forandringer i øjnene på grund af bl.a. diabetes på et tidspunkt hvor ændringerne kan forebygges, så synet ikke tager skade.

I BrilleHuset Kalundborg sammensætter vi selv vores sortiment, så du finder briller her, der ikke findes andre steder. Vi har de nyeste mærkevarer og fører bl.a. Ørgreen, Rodenstock, Marc Jacobs, Ray Ban, Tom Ford, Fleye og solbriller fra bl.a. Maui Jim, Ray Ban, Jimmy Choo og Tom Ford. Hos os hænger pris og kvalitet sammen, så du får noget for pengene.

Billedgalleri

  • Brillehuset Optiker, Kalundborg - 1
  • Brillehuset Optiker, Kalundborg - 2
  • Brillehuset Optiker, Kalundborg - 3

Kategorier

Alternative nummerformater

5951115159 51 11 515951 115159 511 151