Om Brilliance

Vi mener, at rengøring skal være i overensstemmelse med en virksomheds standarder og omdømme. Vi forstår, respekterer og værdsætter dit brands identitet, hvorfor vi kun leverer rengøringsservice efter de højeste standarder. Vi kan hjælpe med mange forskellige opgaver indenfor erhvervsrengøring, og vi tilbyder en af markedets bedste timepriser på Sjælland

Hvem er vi?

Ana er den hemmelige ingrediens i Brilliance, da hun kommer med en baggrund i yachting og hotelbranchen, samt fra krydstogtskibe. Med mere end 15 års erfaring har Ana en solid baggrund af opgaver, lige fra Sølvservice og 5-stjernede hoteller til stewardesse for nogle af verdens rigeste mennesker på deres superyachter i Den Franske Riviera. Ana arbejder efter de højeste standarder, og hun har unik ekspertise og specialuddannelse i husholdning og rengøring.

Ana har trænet og ledet rigtig mange unge mennesker i kunsten at gøre rent på de større cruiseliners, som kontinuerligt sejler kloden rundt. Det er med samme grundighed og sans for detaljerne at Brilliance holdet kører rundt og gør rent nu. Og de kan også komme forbi hos jer.

Vi vil ikke blot være endnu en rengøringsvirksomhed blandt mange – vi vil være outstanding. Man skal kunne mærke vi har været forbi med skrubbe og klud. Og man skal kunne se det. Du er ikke i tvivl når først vores hold har været forbi og du vil kunne se kvaliteten og slutproduktet vi efterlader.

Brilliances valgte links

Billedgalleri

  • Brilliance Erhvervsrengøring, Sorø - 1
  • Brilliance Erhvervsrengøring, Sorø - 2
  • Brilliance Erhvervsrengøring, Sorø - 3
  • Brilliance Erhvervsrengøring, Sorø - 4
  • Brilliance Erhvervsrengøring, Sorø - 5

Brilliance, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Brilliance

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-10-2019

CVR-nr:

29549966

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

812100 Almindelig rengøring i bygninger

Ledelse/Administration

Brian Strandgård Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

9387957593 87 95 759387 957593 879 575