Om Brink Automobiler

Brink Automobiler er din lokale bilforhandler i Løgumkloster. Vi er mere end bare en automekaniker; vi er din trofaste partner, når det gælder om at finde den bil, der passer bedst til dig og dine behov. Brink Automobiler blev grundlagt i januar 2022 af Daniel Brink, en passioneret bilentusiast og erfaren automekaniker, med det mål at levere brugte kvalitetsbiler og serviceløsninger til vores lokale kunder.

Bilforhandler med mange års erfaring

Med mere end 12 års erfaring i bilbranchen, garanterer vi en købsoplevelse, der er både tryg og givende. Hos os er alle bilmærker velkomne, og vi tilbyder en imponerende 3-årig garanti på alle reservedele, som vi anvender under reparationer eller bilopgraderinger. Vi er stolte af at sige, at jeres automobil er i de bedste hænder hos os.

Hos Brink Automobiler har vi en urokkelig dedikation til at sikre, at vores kunder får det allerbedste ud af deres bil. Vores hold af dygtige mekanikere er specialuddannede inden for diagnostik og automekanik, og de er konstant opdaterede med den nyeste teknologi og udstyr. Dette hjælper os med at udføre nøjagtige og effektive reparationer, uanset bilens mærke eller model.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer, at dit køretøj får de reservedele, det fortjener. For os er hver bil mere end bare et transportmiddel; det er en investering og et udtryk for din personlige stil og smag. Derfor stræber vi efter at give hver bil, vi håndterer, den bedste pleje og opmærksomhed.

Brink Automobilers valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Brink Automobiler Bilforhandler, Tønder - 1
  • Brink Automobiler Bilforhandler, Tønder - 2
  • Brink Automobiler Bilforhandler, Tønder - 3
  • Brink Automobiler Bilforhandler, Tønder - 4
  • Brink Automobiler Bilforhandler, Tønder - 5
  • Brink Automobiler Bilforhandler, Tønder - 6
  • Brink Automobiler Bilforhandler, Tønder - 7

Brink Automobiler, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Brink Automobiler

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-01-2021

CVR-nr:

42032964

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv., 682030 Anden udlejning af boliger

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Daniel Bruhn Brink

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-