Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard logo

Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard

Om firmaet

Velkommen til Brogaarden Træfældning. Vi tilbyder alt inden for træfældning i hele Jylland. Fældning af enkelte eller flere træer, udtynding af flere træer, topkapning, beskæring af trækroner, fældning af farlige træer,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 19 44...
Adresse

Havvej 14

8420 Knebel

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 1
Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 2
Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 3
Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 4
Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 5
Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 6
Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 7
Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 8
Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 9
Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard Træfældning, Knebel, Syddjurs - 10

Om os

Velkommen til Brogaarden Træfældning. Vi tilbyder alt inden for træfældning i hele Jylland. Fældning af enkelte eller flere træer, udtynding af flere træer, topkapning, beskæring af trækroner, fældning af farlige træer, flisning samt bortskaffelse af grene og stammer. Har du særlige ønsker, så kontakt os gerne.

Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaards valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Brogaarden Træfældning v/ Karina Brogaard findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Bro-gaarden

CVR-nr:

27707270

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

811000 Kombinerede serviceydelser

479900 Anden detailhandel undtagen fra forretninger, stadepladser og markeder

Startdato:

01-07-2013

Ledelse/Administration
Anita Karina Brogaard

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
træfældning, Stubfræsning, beskæring af frugttræer, fældning af træer til sommerhuse, græsslåning, haveopgaver, beskærer træer, pleje af have, topkapning, stubfræsninger, lugning, Bortskaffelse af grenaffald, Udtynding blandt træer, Karina Brogaard, havemænd, Topkap, anlægsgartnere, græsarealer, kastanje hegn, haveservice, anlægs- og havearbejde, Bortskaffelse af haveaffald, rydning af buske, Omlægning af have, Bortskaffelse af grene, anlægsopgaver, havearbejde, Vedligehold af have, Fældning af farlige træer, anlægsarbejde, pejsebrænde, Fældning af vanskelige træer, udtyndning af træer, buskrydning, Lue af haver, beskæring af træer, brogaarden, rydning af hyben, Beskæring af trækroner, opskæring til brænde, havemand, Brænde, Bortskaffelse af stammer, hækklip, Belægninger i natursten, huseftersyn, Forårs rengøring af haver, topkapning af træer, Stormfald, Bortskaffelse af have og grenaffald, træklatring, topkapring, havepleje, Gartnerservice, beskæring af hæk, Opskæring af stammer, Beskæringsopgaver og hækklipning, rydning af brombær, fræsninger, Fældning træer, græsklipning, træfælder Karina Brogaard, skovarbejde, flisning, hæk, kastanje hegn og stolper, vedligeholdelse af haver, beskæring af buske, Bortskaffelse af grene og stammer., rodfræsning, Plantning af buske, Græs, træplantning, Opsætning af hegn, Beskæring af buske og træer, klipning af hæk, Anlægning af græsplæner, træbeskæring, træbeskæringer, Flishugning, træpleje, Beskæring af stort løv, Fældning enkelt træ, brændesalg, fældning af kæmpe træ, hækklipning, Vedligehold af haver, hække, Bortskaffelse af grene og stammer, trækroner, fældningsarbejde, trimme træer, Professionel Træfældning, beskæring, fældning af træer, fældning af store og små træer, vedligeholdelse af alt havearbejde, træfældningsarbejde, Anlægning af haver, fældning, beplantning af haver
Alternative nummerformater

22194415

22 19 44 15

2219 4415

22 194 415