Om firmaet

For BVR Service er kvalitet nøgleordet gennem hele organisationen. Vi har gennem mere end 30 år specialiseret os i at levere en høj kvalitet i serviceydelser indenfor rengøring og vinduespolering til kvalitetsbevidste kunder.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 41 74...
Adresse

Tavlekærsvej 32B

2650 Hvidovre

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

For BVR Service er kvalitet nøgleordet gennem hele organisationen. Vi har gennem mere end 30 år specialiseret os i at levere en høj kvalitet i serviceydelser indenfor rengøring og vinduespolering til kvalitetsbevidste kunder.

Supplerende oplysninger

Vore servicemedarbejder har flere års erfaring og bliver løbende udviklet og dygtiggjort for at stå klar til at yde den bedst mulige service overfor vore mange trofaste kunde i hele regionen.Vi vil levere den bedste kvalitet af rengøring og vinduespolering. Vores mål er at blive en af de førende leverandører af totalløsninger indenfor vores områder til hele Storkøbenhavn.

Generel beskrivelse

For os er kvalitet også indbefattet i den service, fleksibilitet og imødekommenhed, som vores medarbejdere yder overfor vores kunder.Her er forståelse for kundens forretning og behov, professionalisme, planlægning, teknologi og styrings begreber, som vi med fulde kan leve op til.

BVR Service IVSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

BVR Service IVS

Omsætning

891 tkr

Afkastningsgrad

-118.06 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra BVR Service IVS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BVR Service ApS

CVR-nr:

38342223

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

812210 Vinduespolering

812100 Almindelig rengøring i bygninger

Startdato:

05-01-2017

Ledelse/Administration
Kim Sandberg

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

40417473

40 41 74 73

4041 7473

40 417 473