Om firmaet

by pernille granath skræddersyer grafisk design og visuel identitet til små og mellemstore virksomheder. Et knivskarpt visuelt udtryk styrker firmaprofilen og kommunikerer virksomhedens identitet, værdier, vision og mission....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
26 19 13...
Adresse

Haslevej 41

8230 Åbyhøj

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

by pernille granath skræddersyer grafisk design og visuel identitet til små og mellemstore virksomheder. Et knivskarpt visuelt udtryk styrker firmaprofilen og kommunikerer virksomhedens identitet, værdier, vision og mission. Alt bliver lavet i tæt samarbejde med kunden og opgaven for øje - og med hjælp fra det professionelle netværk. Målet er at blive husket, genkendt og forstået!

Mennesket bag

Pernille Granath er uddannet grafisk designer og udlært herreskrædder. I sit arbejde danner hun en kæde mellem de to erhverv ved at tage det bedste fra begge brancher og lade det gå op i en højere enhed: detaljen, perfektionen og præcision og det bevidste valg af farver, mønstre, materiale og kvalitet.

Pernille Granath har stor bevidsthed om æstetik og ”pasform”, så slutresultatet afspejler kundens behov og det signal, der bliver skabt i det grafiske, taler sit præcise visuelle sprog. Et stærkt design sikrer et brand og skiller det ud fra mængden.

by pernille granaths valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

by pernille granath

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra by pernille granath findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

By Pernille Granath v/Pernille Granath Kühn

CVR-nr:

28532334

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

741010 Industriel design og produktdesign

Startdato:

09-05-2005

Ledelse/Administration
Pernille Granath Kühn

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

26191381

26 19 13 81

2619 1381

26 191 381