Om firmaet

Ønsker du at åbne og udvikle din intuition og dine psykiske evner? Ønsker du at skabe en forretning, som er i harmoni med din essens? En forretning du ELSKER at drive – hvor lethed, nydelse og rigdom er din hverdag? Hos by SOUL...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 95 61...
Adresse

Jyllandsgade 41B

9520 Skørping

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

By-Soul Psykologisk rådgivning, Skørping, Rebild - 1

Om os

Ønsker du at åbne og udvikle din intuition og dine psykiske evner? Ønsker du at skabe en forretning, som er i harmoni med din essens? En forretning du ELSKER at drive – hvor lethed, nydelse og rigdom er din hverdag? Hos by SOUL lærer du din spiritualitet at kende. Du lærer at bruge dine psykiske evner og drive forretning fra en dyb forståelse af- og forbindelse med din sjæl og den energetiske verden.Sammen lægger vi en strategi for din forretning, som matcher dit autentiske væsen. Velkommen!

Om by-SOUL

Spiritualitet er lige så naturligt som at trække vejret.

Med min intuition og mine psykiske evner som de vigtigste redskaber skabes der hos by-SOUL rum for din dybe indre forvandling. En forvandling, der vil sprede sig som ringe i vandet, til alle afkroge af dit liv – også din forretning.

Hvad enten det er gennem 1:1 sessioner eller gruppeforløb lover jeg dig, at et forløb hos by-SOUL vil ændre dig for altid.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

By-Soul

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra By-Soul findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

by-SOUL

CVR-nr:

36160284

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

07-10-2014

Ledelse/Administration
Mette Riishøj Kronholt

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

22956186

22 95 61 86

2295 6186

22 956 186