Om firmaet

Byens Kloakrens har døgnvagt og dermed hurtig udrykning til akutte opgaver i hele Storkøbenhavn. Vi kan desuden kaldes ud til det meste af Sjælland med kort varsel. Alt indenfor kloakrens, og kloakservice iøvrigt, udføres. Vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
50 29 50...
Adresse

Oehlenschlægersgade 52, 5. sal. th

1663 København V

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Byens Kloakrens har døgnvagt og dermed hurtig udrykning til akutte opgaver i hele Storkøbenhavn.

Vi kan desuden kaldes ud til det meste af Sjælland med kort varsel. Alt indenfor kloakrens, og kloakservice iøvrigt, udføres.

Vi udfører mekanisk rensning af faldstammer, køkkenafløb, toiletafløb samt badeafløb.

Hurtig og effektiv døgnvagt – ring direkte på tlf. 50 29 50 50.

Kloakrenser med speciale i kloakspuling & stoppet afløb og faldstamme i Københavns området

Byens kloakrens kan tilbyde kloakrensning, kloaker, brønde, dræn og faldstamme for både private og erhverv. Vi har den rette erfaring til at udføre en professionel kloakservice. Vi er derfor et trygt valg, hvis du har brug for kloakservice i København eller omegn.

Vi har døgnvagt, og vi kan hurtigt rykke ud til akutte opgaver i hele Storkøbenhavn.

Hvis du har brug for at få udført opgaver inden for kloakservice i København, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og fortæller dig mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vores kloakservice i København

Vi har det rigtige udstyr, de rigtige teknikker og den rigtige viden til at foretage opgaver som rengøring af kloakker, stoppet afløb og brønde, og vi tager os af opgaver for både private og erhverv.

Hos Byens Kloakrens kan vi udføre rensning af kloak og dræn, og vi kan foretage en mekanisk rensning af dit køkkenafløb, toiletafløb og badeafløb med motorsplit og spul. Vi bruger også motorsplit og spul til at udføre en gennemgående afrensning af faldstammer.

Vi kan spule og rense alle former for spildevandsbrønde, køkkenbrønde og gennemløbsbrønde, og vi har det rette udstyr til at foretage inspektioner og lave tv rapporter. Vi kan derfor tjekke, om der skulle sidde noget fast i dit afløb med vores kontrolkamera.

Vi kan desuden tilbyde rodbeskæringer og andre opgaver under jorden.

DØGNVAGT – AKUT UDRYKNING TIL HELE STORKØBENHAVN

Byens Kloakrens har døgnvagt og dermed hurtig udrykning til akutte opgaver i hele Storkøbenhavn. Vi kan desuden kaldes ud til det meste af Sjælland med kort varsel. Til opgaver i parkeringskældre, kloakerede haveforeninger, gårde med smalle porte mm., sendes en lille spulevogn velegnet til begrænsede pladsforhold. Vi har den rette vogn med det rette værktøj til alle opgaver.

Hurtig og effektiv døgnvagt i hele Storkøbenhavn – ring direkte på tlf. 50 29 50 50

Derudover tilbyder vi naturligvis også længerevarende aftaler vedrørende vedligeholdende opgaver til favorable priser. Kontakt os for uforpligtende tilbud.

Kloakrensning København

Hos Byens kloakrens i København kan vi tilbyde en professionel kloakrensning for både private og erhverv. Vi har den rette erfaring, viden og det rigtige udstyr til at udføre en ordentlig kloakrensning, så hvis du har brug for en kloakrensning i København eller omegn er vi et trygt valg.

Udover kloakrensning kan vi hos Byens kloakrens i København også udføre opgaver som rensning af afløb, brønde, dræn og faldstammer. Vi kan også løse opgaver under jorden såsom rodbeskæringer.

Hvis du har brug for at få lavet en kloakrensning eller en af vores andre services i København, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig og besvare dine spørgsmål, og vi kan hurtigt rykke ud og hjælpe, hvis du har akut brug for det.

Sådan varetager vi kloakrensning i København

Vi kan hjælpe dig på en lang række områder inden for kloakservice. Vi kan foretage en grundig kloakrensning ved din virksomhed eller dit hjem i København eller omegn, og vi kan også stå for rensning af for eksempel dit afløb eller din brønd. Vi kan tilbyde kamerainspektioner, mekanisk rensninger, rodbeskæringer, slamsugning, spuling og stammerens, og vi kan hjælpe ved oversvømmelse, stoppede vaske, toiletter og køkkenvaske.

Vi har den rigtige viden og erfaring og det rigtige udstyr og teknikker til at løse opgaver som kloakrensning og rensning af afløb og brønde, og vi tager os af opgaver for både private og erhverv.

Hvis du har brug for erfaren og professionel hjælp til en kloakrensning i København eller Storkøbenhavn er Byens Kloakrens derfor et oplagt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller et tilbud på en opgave.

PRISER – SPULEVOGN

07.00 – 15.00 608,- pr. time

15.00 – 22.00 3200,- pr. udkald

22.00 – 07.00 4200,- pr. udkald

Alle priser excl. moms/afgift

Ved udkald ml. 15.00 og 07.00 kræves kontant afregning. Faktura bliver fremsendt førstkommende hverdag.

Stoppet afløb København

Hvis du har et stoppet afløb i dit hjem eller din virksomhed i København eller omegn, står vi hos Byens Kloakrens klar til at hjælpe dig. Vi rykker ud til hele Storkøbenhavn i tilfælde af stoppet afløb eller andre lignende opgaver. Vi tilbyder rensning af afløb i for eksempel køkken, bad og toilet og vi kan også foretage rensning af dræn og brønde.

Hvis du har problemer med et stoppet afløb i København eller omegn, så er Byens Kloakrens et trygt valg. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for hurtig hjælp ved et stoppet afløb eller lignende. Vi har døgnvagt og kan hurtigt hjælpe dig i akutte situationer. Vi sidder klar ved telefonen til at rådgive dig, og vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov

Vi tilbyder inden for stoppet afløb i København

Hos Byens Kloakrens kan vi udføre en lang række opgaver. Vi kan hjælpe dig i tilfælde af et stoppet afløb såsom dit køkkenafløb, toiletafløb eller badeværelsesafløb, og vi kan foretage en grundig rensning af kloakker, dræn og brønde. Vi kan lave kamera-inspektioner med efterfølgende tv-rapport, hvis du har brug for det, og vi kan også foretage mekaniske rensninger.

Vores arbejdsområder dækker blandt andet følgende opgaver:

Badeafløb

Brønde

Faldstammer

Gennemløbsbrønd

Dræn

Kloak & afløb

Oversvømmelse

Rodbeskæring

Slamsugning

Spuling

Stammerens

Vandskade

Byens Kloakrens ligger i København, og vi kan derfor hurtigt rykke ud til din arbejdsplads eller dit hjem i København, hvis du har problemer med et stoppet afløb eller lignende.

Hvis du har brug for at få udført en opgave i parkeringskældre, kloakerede haveforeninger, gårde med smalle porte eller lignende, kan vi sende en lille spulevogn, som er velegnet, når der er begrænsede pladsforhold. Hos Byens Kloakrens har vi den rette vogn med det rette værktøj til alle opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om din konkrete situation. Så hjælper vi dig til at vurdere, om du har brug for professionel hjælp, eller om der er noget, du selv kan gøre. Vi tager os god tid til dig, og vores vigtigste opgave er at efterlade dig glad og tilfreds med vores service.

Hos Byens Kloakrens har vi døgnvagt, og det betyder, at du hurtigt kan få hjælp i akutte situationer på alle tider af døgnet i både København og de fleste områder af Sjælland.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Byens kloakrens

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Byens kloakrens findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BYENS KLOAKRENS

CVR-nr:

32414427

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

370000 Opsamling og behandling af spildevand

Startdato:

08-10-2009

Ledelse/Administration
Thomas Peter Hansen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

50295050

50 29 50 50

5029 5050

50 295 050