Om firmaet

AUT. KLOAK- og MURERFIRMA med afd. i Vanløse og Skovlunde. Vi blev grundlagt i 1980 og er medlem af BYG Garanti og Kloakmestrenes kvalitetskontrol som sikre kunden tryghed omkring arbejdets kvalitet og udførelse. Vi udfører...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 91 71...
Adresse

Bogholder Allé 82-84

2720 Vanløse

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Byens Murerfirma A/S har valgt ikke at vise bedømmelser.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

AUT. KLOAK- og MURERFIRMA med afd. i Vanløse og Skovlunde. Vi blev grundlagt i 1980 og er medlem af BYG Garanti og Kloakmestrenes kvalitetskontrol som sikre kunden tryghed omkring arbejdets kvalitet og udførelse. Vi udfører gerne totalentrepriser, så kunden kun behøver en kontaktperson, hvilket også letter kordeneringen af arbejdet og sparer tid. Vi lægger vægt på at være et mindre håndværksfirma med under 10 ansatte hvor mestrene selv har den direkte kontakt til sine kunder.

Supplerende oplysninger

Vi har afdelinger i Skovlunde og Vanløse

Skovlunde Byvej 62, 2740 Skovlunde

Bogholder Alle 82-84, 2720 Vanløse

Administration tlf. 44 91 71 11

Generel beskrivelse

Byens Murerfirma A/S blev grundlagt i 1980 under navnet Murermester Chr. Christjansen.

Firmaets målsætning er at levere solidt og professionelt håndværksarbejde til aftalt tid og at oprydning og afdækning indgår på lige fod med vort øvrige arbejde i samme høje standard.

Ydelser

VI UDFØRER ALT I MURERARBEJDE

- Reparationsarbejde

- Flisearbejder

- Tagarbejder

- Ejendomsvedligeholdelse

- Forsikringsskader

- Totalentrepriser

Ring for uforpligtende tilbud

Byens Murerfirma A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

40917111

40 91 71 11

4091 7111

40 917 111