Se på kort
Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Sundsholmen 99400 Nørresundby

Firmaet ligger i Nørresundby og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

Vi er et tømrer- og snedkerfirma fra 1918, som i dag ejes og ledes af Erik Toppenberg, der er 3. generation. Firmaet har i dag godt 50 medarbejdere og henvender sig primært til professionelle kunder. Vi er hovedsageligt fagentreprenør, men har også mindre hovedentrepriser. Vi er medlem af Dansk Byggeri.

Keldgårdvej 249600 Aars

Firmaet ligger i Aars og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

M.SAND Entreprenør er en entreprenør med brede kompetencer og mange års erfaring. Skal du have anlagt en ny indkørsel, bygget en støttemur eller lagt en ny terrasse, eller har du noget kloakarbejde, som du har brug for hjælp til? Så står jeg altid gerne klar til at hjælpe dig. Jeg er din lokale entreprenør i Nørager, Viborg, Randers og omegn, og jeg varetager mange forskellige opgaver for private husejere.

Gartnervej 99200 Aalborg Sv

Firmaet ligger i Aalborg Sv og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

TL BYG A/S er en moderne byggevirksomhed, som dækker stort set alt inden for byggeri. Vi råder både over den fornødne volumen og kapacitet til at kunne påtage os store byggeopgaver i totalentreprisen. Endvidere udfører vi delentrepriser, ligesom vi lægger vægt på at løse mindre opgaver, såsom småreparationer og løbende service hurtigt og effektivt - alt sammen ud fra grundholdningen om at vi leverer professionelt kvalitetsarbejde - uanset opgavens omfang.

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Vesterhavsvej 155A9490 Pandrup

Firmaet ligger i Pandrup og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

HC Entreprenøren A/S startede sine aktiviteter den 16. marts 1982. Vi udfører alt inden for entreprenørarbejde, dette inkluderer jord-, beton-, kloak- & befæstelsesarbejde. Vi laver også certificeret TV- inspektion og punktreparationer samt vejunderboring & gennempresning. Vi prioriterer stabilitet, kvalitet & kundetilfredshed over alt andet. Vi er medlem af Dansk Byggeri og certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol.

Hornsyld Industrivej 58783 Hornsyld

Firmaet ligger i Hornsyld og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a. gaskaloriferer og vandkaloriferer også til kanalindbygning. Helge Frandsen A/S er også salg og udlejning af lifte og stilladser samt salg af badebroer som byggesæt.

Horsensvej 829310 Vodskov

Firmaet ligger i Vodskov og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

Vi har mere end 35 års erfaring med salg og installation af porte i alle afskygninger. Med de mange år i ryggen tilbyder vi alt arbejde indenfor porte.

Hedevejen 29700 Brønderslev

Firmaet ligger i Brønderslev og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

GMT Stilladser hjælper med levering og montering af stilladser til byggebranchen. Kontakt os i dag for yderligere information.

Nøvlingvej 2649230 Svenstrup J

Firmaet ligger i Svenstrup J og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

Ferslev/Skørping Entreprenør A/S er et veletableret firma, som har flere års erfaring indenfor branchen.Vi udføre mange opgaver lige fra kørsel med TMA-Skilte vogne, Græsklipning, Kloak- Jord arbejde, levering af div. materialer & bortkørsel af affald, knusning af beton - grene m.m. Alle vores kompetente medarbejder har flere års erfaringer inden for faget, efter som de har været i firmaet i mange år. Det gør at de nemt kan løse opgaverne ved kunderne med vores moderne maskinpark.

Veggerbyvej 339541 Suldrup

Firmaet ligger i Suldrup og tager også imod kunder fra Aalborg Øst.

Lars Pedersen & Søn er en moderne murer- og entreprenørforretning i Nordjylland med tre generationers erfaring i kvalitetsbyggeri til landbrug, industri, erhverv og private som både fag, hoved- og totalentreprenør. Vi løser primært opgaver i lokalområdet og kender derfor både kunderne og vores kvalificerede underleverandører godt. Vi skaber troværdige rammer for et godt og sundt byggeri ved altid at udvikle, konstruere, projektere og rådgive i tæt samarbejde med kunden.

Skallerupvej 15, 1. sal. th9220 Aalborg Øst