Se på kort

byggeentreprenør, anlægsentreprenør billund 

gav 68 virksomheder i dette område

K.G. Hansen & Sønner A/S

Odinsvej 87200 Grindsted
logo

KG Hansen som blev grundlagt i 1910, er en velkonsolideret entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Grindsted og afdeling i Aarhus. Vi udfører nybyggeri og ombygninger, primært i rollen som hoved- og totalentreprenør og ofte i en tidlig inddragelse. Vores rygrad er de håndværksmæssige færdigheder og at vi har projektledere og håndværkere i samme hus, sikrer kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse, derfor udføres vores byggeprojekter til tiden, til prisen og i en høj kvalitet.

Koncepthal A/S

Åbent

Ansager Landevej 117200 Grindsted
logo

Koncepthal er totalleverandør af hal-, erhvervs- og industribyggeri. Vi tilbyder et af markedets bedste koncepter inden for halbyggeri. Vi har udviklet et fleksibelt halkoncept, der dækker de fleste behov indenfor landbrug, erhvervs- og industribyggeri. Vi leverer bl.a. bygninger med en fri spændvidde helt op til 300 m, både som byggesæt, medbyg eller nøglefærdigt i totalentreprise. Vi sidder klar med gode råd og vejledning, og vi leverer til den aftalte tid og til en fair pris.

Sh Maskiner Og Anlæg ApS

Søgårdvej 1457250 Hejnsvig
logo

SH Maskiner og anlæg tilbyder hjælp til anlæg af græsplæner, græssåning, brolægning, flisebelægninger støbning af sokler og oprydning for private og virksomheder.

Østergaard Træpleje

Åbent

Bolden 487190 Billund
logo

PROFESSIONEL TRÆFÆLDNING I HELE SYDDANMARK.

Schultz Minientreprenør

Sdr. Almstokvej 26623 Vorbasse
logo

Schultz Minientreprenør udfører en bred vifte af opgaver inden for bl.a. nyanlæg, entreprenørarbejde og vedligeholdelse for både det private og virksomheder og til såvel parcelhuset som i forbindelse med bolig- og nybyggeri. Er der behov for en speciel løsning, står vi klar med råd, vejledning og kreative idéer til bygherren. Kontakt os for et møde, så kan vi se på hvilke muligheder, der passer til netop dine ønsker!

Poul Hansen Entreprenører A/S

Vestergade 937200 Grindsted
logo

Poul Hansen Entreprenører A/S er en af Jyllands førende anlægsentreprenører. Vort speciale er jordarbejder, kloakering og afvanding, anlæg- og brolægningsarbejder, motorvej- og vejbygning herunder kantforstærkninger og rundkørsler, samt miljørelaterede opgaver i form af oprensning af jordforurening samt etablering af lossepladser.

Torben Clausen a/s

Åbent

Oksbølvej 146100 Haderslev
logo

Firmaet ligger i Haderslev og tager også imod kunder fra Billund.

Torben Clausen A/S er entreprenøren med de mange specialer.Vi er den foretrukne leverandør inden for vores kerneområder og leverer altid den rigtige kvalitet og løsning med udgangspunkt i kundens behov. Som kunde hos Torben Clausen A/S vil du opleve: De bedste medarbejdere - Den største fleksibilitet - De mange kompetencer -Det bedste materiel. Læs mere på www.torbenclausen.dk

Th. Kjær Entreprenør - Aut. kloakmester

Almstokvej 107190 Billund
logo

Velkommen til TH. Kjær Entreprenør- Aut. Kloakmester! Vores målsætning er at fremstå som et kvalitetsbevidst entreprenørfirma med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. Vi bestræber os på at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider, samtidigt med at vi har en løbende kvalitetskontrol af alt udført arbejde.

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Billund.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Billund.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Holsted Energi Park ApS

Heimdalsvej 22T7200 Grindsted

Artibu Byg Og Anlæg ApS

Søgårdvej 437250 Hejnsvig

Bent Stubkjær Pedersen

Morsbøl Skolevej 337200 Grindsted

C.P. Fiber

Grindstedvej 187190 Billund

Entreprenørfirmaet Ib Kristensen A/S

Odinsvej 187200 Grindsted

Mt Gruppen ApS

Nørager 357260 Sønder Omme

Vesterby Miljø - Og Entreprenørservice

Stakrogevej 437260 Sønder Omme

Steen Fredsted Jensen

Nebelvej 506623 Vorbasse

Mbs Entreprenør ApS

Ribe Landevej 457250 Hejnsvig

Egebæk Projekter ApS

Plantagevej 277200 Grindsted

Foghs Entreprise

Herningvej 87260 Sønder Omme

Sønderhede Anlægsservice

Sønderhedevej 157200 Grindsted

Jr Belægning

Primulavej 337200 Grindsted

Sydjysk Totalentreprise ApS

Østergade 456623 Vorbasse

Midtgaard's Jord og Belægning

Grindstedvej 67260 Sønder Omme