Se på kort

byggeentreprenør, anlægsentreprenør trige 

gav 356 virksomheder i dette område

Aros Stilladser ApS

Lukket

Høgemosevænget 228380 Trige
logo

Aros Stilladser ApS udfører alt indenfor stilladsbranchen. Ingen opgaver er for store eller små, hvad enten det er let facadestillads, svært stål/murerstillads, overdækning og hejs (person og materiale). Har du behov for råd og vejledning i dit valg af løsning, så er vi til rådighed.

Entreprenørfirma Jørgen Andersen ApS

Lukket

Mejlbyvej 6398530 Hjortshøj
logo

Firmaet ligger i Hjortshøj og tager også imod kunder fra Trige.

JA Entreprenør tilbyder alle former for jord- og støbearbejde for private og erhvervskunder og er altid klar med råd og vejledning under beslutning og udførsel. Vi udfører støbning af betongulve, fundamenter, sokkel, støttemure, stolper/hegn m.m. Der udgraves og støbes fundamenter og nødvendige punktfundamenter udfra statiske beregninger og evt. geotekniske rapporter fra planlægningsfasen. Vi er meget interesseret i at høre om dit næste projekt og håber, at vi kan blive en del af det.

Entreprenør John Kjær ApS

Oldrupvej 308350 Hundslund
logo

Firmaet ligger i Hundslund og tager også imod kunder fra Trige.

Entreprenør John Kjær ApS udfører alt indenfor: Belægninger beton, jord, kloakarbejde, maskinudlejning, nedbrydning, snerydning, TV-inspektion af kloakker, støbning og nedsivningsanlæg m.m. Kontakt os på mobil 20 21 82 08.

M.Sand Entreprenør

Åbent

Keldgårdvej 249600 Aars
logo

Firmaet ligger i Aars og tager også imod kunder fra Trige.

M.SAND Entreprenør er en entreprenør med brede kompetencer og mange års erfaring. Skal du have anlagt en ny indkørsel, bygget en støttemur eller lagt en ny terrasse, eller har du noget kloakarbejde, som du har brug for hjælp til? Så står jeg altid gerne klar til at hjælpe dig. Jeg er din lokale entreprenør i Nørager, Viborg, Randers og omegn, og jeg varetager mange forskellige opgaver for private husejere.

K.G. Hansen & Sønner A/S

Bushøjvænget 1298270 Højbjerg
logo

Firmaet ligger i Højbjerg og tager også imod kunder fra Trige.

KG Hansen som blev grundlagt i 1910, er en velkonsolideret entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Grindsted og afdeling i Aarhus. Vi udfører nybyggeri og ombygninger, primært i rollen som hoved- og totalentreprenør og ofte i en tidlig inddragelse. Vores rygrad er de håndværksmæssige færdigheder og at vi har projektledere og håndværkere i samme hus, sikrer kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse, derfor udføres vores byggeprojekter til tiden, til prisen og i en høj kvalitet.

S. K. Underboring ApS

Læsøvej 108382 Hinnerup
logo

Firmaet ligger i Hinnerup og tager også imod kunder fra Trige.

STYRET UNDERBORING er vores speciale. Vi har mere end 30 års erfaring med opgaver for vand, varme, kloak og el, i det familieejede entreprenørfirma.

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Trige.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Trige.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 168960 Randers Sø
logo

Firmaet ligger i Randers Sø og tager også imod kunder fra Trige.

Vi er et fast team af fagligt dygtige og imødekommende medarbejdere med mange års erfaring i Randers. ​ Arbejdsområderne består i dag af alle former for kloakrensning, slamsugning, tv-inspektion, rensning af afløb i etagebyggeri, lejligheder, markdræn med mere. Vores maskinstation udfører alle former for reparationer på rør, nye anlæg, indkørsler med videre. ​Der udføres også vinterbekæmpelse, græsslåning, rengøring/pasning af haveanlæg, ligesom virksomheden er autoriseret kloakmester.

Balco Altaner

Lukket

Hammerholmen 48A2650 Hvidovre
logo

Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra Trige.

Fantaserer du også om et uderum, når solens stråler varmer udenfor? Det kan vi godt forstå! Med en altan får du ikke bare ekstra kvadratmeter tilføjet til boligen, men du skaber livsopløftende merværdi, uanset om formålet er din nye altan er en køkkenhave, socialt samvær eller et fristed, hvor du kan nyde et godt selskab i den friske luft. Der er mange muligheder med en altan. Du vil opleve en helt anden fornyet kvalitet i det private rum, som din nye altan giver dig.

Fuhlendorff Have & Anlæg

Lanstigvej 38882 Fårvang
logo

Firmaet ligger i Fårvang og tager også imod kunder fra Trige.

Hos Fuhlendorff Have og Anlæg tilbyder vi belægning af topkvalitet. Vi rykker ud fra Fårvang og dækker Silkeborg- Århus området., Vi betræber os på, at levere de bedste løsninger indenfor en bred vifte af belægningsopgaver og kloakopgaver og udfører vores kvalitetsrige løsninger i både større og mindre omfang.

Jysk Diamantskæring A/S

Lukket

Nydamsvej 18362 Hørning
logo

Firmaet ligger i Hørning og tager også imod kunder fra Trige.

Hos Øst- & Midtjyllands Diamantskæring A/S udfører vi bl.a. boring og skæring for private kunder såvel som for erhvervsdrivende. Vil du gerne vide mere, eller vil du gerne have, vi sender en mand ud til dig, er du velkommen til at tage kontakt til os og få et tilbud.

Aru Multiservice

Vestermøllevej 10A8380 Trige

Spørring Tømrer & Glarmester ApS

Højgårdsparken 32B8380 Trige

BG Anlægsteknik ApS

Høgemosevej 298380 Trige

bygge- og anlægsentreprenør

Hæstvej 46D8380 Trige

Scan Construction Trige

Høgemosevej 298380 Trige

Entreprenør Jan Frederiksen ApS

Vestermøllevej 58380 Trige

Stillco A/S

Høgemosevænget 38380 Trige

Spørring Huse ApS Spørring

Søhøjparken 148380 Trige

Engkilde Byg ApS

Gartnerparken 24A8380 Trige

Lars Sørensen

Bærmosehøjen 378380 Trige

Entreprenør Peder Bjerregaard

Parallelvej 538380 Trige

Rønbækvej 2

Gartnerparken 24A8380 Trige

Casper Tækker Brandt

Hæstvej 258380 Trige