Se på kort

byggeentreprenør, anlægsentreprenør varde 

gav 286 virksomheder i dette område

Schier Håndværker Service ApS

Strandskolevej 2822660 Brøndby Strand
logo

Vi er et bredt favnende entreprenørfirma med fastansatte svende (samt lærlinge) inden for specialerne murer, tømrer, snedker og maler. Vi leverer kvalitetshåndværk i en tæt personlig dialog med kunderne, som vi opfatter som samarbejdspartnere. Netop forholdet til kunderne og deres positive anmeldelser har været stærkt medvirkende til, at vi hele 6 gange er blevet kåret til Årets Entreprenør i Danmark af Anmeld Håndværker – nemlig i 2012, 2013, 2014, 2017, 2019 og 2021

Entreprenør Peter Johannessen

Åbent

Bejsnapvej 26870 Ølgod

Vi er en mindre entreprenørfirma, der holder til ved Ølgod og beskæftiger os med servicering af private kunder, landbruget, erhvervsvirksomheder m.m. Vi finder altid en løsning.

RD VVS ApS

Nørrelundvej 8A2730 Herlev
logo

Vi er specialister inden for VVS-installationer og står altid klar til at rykke ud til opgaver af enhver art. Alle vores veluddannede medarbejdere møder hele tiden nye udfordringer og er derfor altid motiverede og engagerede. Vi løser alt fra utætte vandrør og service på varmeanlæg, til VVS-installation i nye enfamiliehuse og store VVS-entrepriser i alle former for byggerier. ​Du kan læse mere på vores hjemmeside.

Vandkilden Aps v/Allan Eriksen

Åbent

Møllebakken 4B3370 Melby
logo

Vi påtager os både små og store projekter til en fast pris. Vi prioriterer kvalitet og service og stræber efter at levere det færdige arbejde iht. aftalen og til tiden. Vores kunder spænder fra små til store virksomheder og opgaverne er alsidige inden for vores fagområde. Vi råder og vejleder vores kunder i forbindelse med byggerier og andre entreprenøropgaver. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Torben Clausen a/s

Åbent

Oksbølvej 146100 Haderslev
logo

Firmaet ligger i Haderslev og tager også imod kunder fra Varde.

Torben Clausen A/S er entreprenøren med de mange specialer.Vi er den foretrukne leverandør inden for vores kerneområder og leverer altid den rigtige kvalitet og løsning med udgangspunkt i kundens behov. Som kunde hos Torben Clausen A/S vil du opleve: De bedste medarbejdere - Den største fleksibilitet - De mange kompetencer -Det bedste materiel. Læs mere på www.torbenclausen.dk

K.G. Hansen & Sønner A/S

Odinsvej 87200 Grindsted
logo

Firmaet ligger i Grindsted og tager også imod kunder fra Varde.

KG Hansen som blev grundlagt i 1910, er en velkonsolideret entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Grindsted og afdeling i Aarhus. Vi udfører nybyggeri og ombygninger, primært i rollen som hoved- og totalentreprenør og ofte i en tidlig inddragelse. Vores rygrad er de håndværksmæssige færdigheder og at vi har projektledere og håndværkere i samme hus, sikrer kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse, derfor udføres vores byggeprojekter til tiden, til prisen og i en høj kvalitet.

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Varde.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Varde.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Papiruld Silkeborg ApS

Skyggevej 407441 Bording

Bøgh Jensen Consulting ApS

Ortenvej 806800 Varde

Bravida Danmark A/S

Park Allé 3732605 Brøndby

Pl Montage

Tornager 274281 Gørlev

Hasz-Bud

Trehøjevej 216818 Årre

Legendary ApS

Strandvejen 1046854 Henne

Arosteknik ApS

Åbent

Flintebakken 1328240 Risskov

Brdr. Jørgensen

Frederiksværksgade 1683400 Hillerød

Morten Jacobsen

Krarupvej 126862 Tistrup

Johan Eigil ApS

Vesterbrogade 2D, st. sal.1620 København V

Ncc Danmark A/S

Tobaksvejen 2A2860 Søborg

KCN Montage

Skovvej 814220 Korsør

Tekno Fire ApS

H.C. Andersens Boulevard 37, 4. sal. th1553 København V

Aj Belægning

Åbent

Roustvej 2596818 Årre

Opti-Mal Aps

(5)

Fiilsøvej 16840 Oksbøl

VJ-Huse Aps

Tinksmedevej 136851 Janderup Vestj

Hardis Anlæg Og Kloak

Skolegade 2, st. sal.6823 Ansager