Se på kort
Centerparken 24, 1. sal. tv2500 Valby

Penbyg A/S er et veletableret tømrer- og snedkerfirma med mange års erfaring indenfor alle former for tømrerarbejde herunder bygningsarbejde, hovedentrepriser, renoveringsopgaver samt store og små reparationer i både privat og offentligt regi.

Høsterkøbgade 12, 3. sal. th2200 København N

Tømrerarbejde og snedkerarbejde.

H.C. Ørsteds Vej 331879 Frederiksberg C

Firmaet ligger i Frederiksberg C og tager også imod kunder fra København.

Vi er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, som udfører teknisk rådgivning og bistand. Vores opgaver omfatter alle former for renovering af ejendomme, bærende konstruktioner, installationer, tilstandsrapporter, energimærker og vurdering af andelsboliger med mere. Vores fastansatte medarbejdere har mange års erfaring, og dertil har vi studerende med masser af gå-på mod og energi, alle med specialer, som tilsammen dækker vores brede arbejdsområder.

A.P. Møllers Allé 55, 1. sal.2791 Dragør

5 (1)

Firmaet ligger i Dragør og tager også imod kunder fra København.

KN Byg ApS er en velrenommeret virksomhed, der udfører tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Vi løser en lang række forskellige opgaver - altid til din tilfredshed. Fra traditionelt tømrer- snedkerarbejde til totalentrepriser. Nybygninger, tilbygninger og døre og vinduer. Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Ring eller skriv til os, hvis du vil have mere at vide om virksomheden.

Smedeland 32600 Glostrup

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra København.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Stefansgade 58, 4. sal.2200 København N
Vesterfælledvej 5, 1. sal. tv1750 København V
Ryesgade 25B, 5. sal. tv2200 København N
Jadegangen 1442300 København S
Hessensgade 50, 4. sal. th2300 København S
Lombardigade 23, 4. sal. tv2300 København S
Amerika Plads 20, 1. sal. 12100 København Ø
Sankt Annæ Plads 19B, 2. sal. tv1250 København K
Else Alfelts Vej 60E, st. sal. tv2300 København S