Se på kort

byggefirma randers sø 

gav 69 virksomheder i dette område

Asentoft Totalbyg A/S

Vandværksvej 328960 Randers Sø

Randers Byg Og Montage ApS

Toften 138960 Randers Sø

Mk Multibyg

Sandagervej 28960 Randers Sø

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 168960 Randers Sø
logo

Vi er et fast team af fagligt dygtige og imødekommende medarbejdere med mange års erfaring i Randers. ​ Arbejdsområderne består i dag af alle former for kloakrensning, slamsugning, tv-inspektion, rensning af afløb i etagebyggeri, lejligheder, markdræn med mere. Vores maskinstation udfører alle former for reparationer på rør, nye anlæg, indkørsler med videre. ​Der udføres også vinterbekæmpelse, græsslåning, rengøring/pasning af haveanlæg, ligesom virksomheden er autoriseret kloakmester.

S. K. Underboring ApS

Læsøvej 108382 Hinnerup
logo

Firmaet ligger i Hinnerup og tager også imod kunder fra Randers Sø.

STYRET UNDERBORING er vores speciale. Vi har mere end 30 års erfaring med opgaver for vand, varme, kloak og el, i det familieejede entreprenørfirma.

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Randers Sø.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Randers Sø.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Kloakmester Gustavsen ApS

Lukket

Amtsvejen 338930 Randers Nø
logo

Firmaet ligger i Randers Nø og tager også imod kunder fra Randers Sø.

Kloakmester Gustavsen ApS tilbyder alle former for entreprenør arbejde. Primært udført med Rendegraver og minigraver. Se min firmaprofil på Facebook. Er medlem af Byg garanti, en del af Dansk byggeri.

Hammershøj Rør & Anlæg ApS

Åbent

Nørbækvej 258830 Tjele
logo

Firmaet ligger i Tjele og tager også imod kunder fra Randers Sø.

Hammershøj Rør og Anlæg ApS er et kvalitetsbevidst kloakmester- og entreprenørfirma med et bredt kompetenceområde, der omfatter alt fra kloak- og nedsivningsarbejde til anlægsarbejde, vej- og parkarbejde samt planteavl på vores egen maskinstation. Vi tilbyder desuden udlejning af maskiner til landbrug og entreprenører. Vi arbejder blandt andet i Aarhus, Viborg, Randers og Djursland og giver gerne et uforpligtende tilbud.

M.Sand Entreprenør

Åbent

Keldgårdvej 249600 Aars
logo

Firmaet ligger i Aars og tager også imod kunder fra Randers Sø.

M.SAND Entreprenør er en entreprenør med brede kompetencer og mange års erfaring. Skal du have anlagt en ny indkørsel, bygget en støttemur eller lagt en ny terrasse, eller har du noget kloakarbejde, som du har brug for hjælp til? Så står jeg altid gerne klar til at hjælpe dig. Jeg er din lokale entreprenør i Nørager, Viborg, Randers og omegn, og jeg varetager mange forskellige opgaver for private husejere.

U.P. Bach Entreprise ApS

Lukket

Søren Møllers Gade 438900 Randers C
logo

Firmaet ligger i Randers C og tager også imod kunder fra Randers Sø.

Vi skaber flotte veludførte resultater for kunder, som ønsker sig en ny terrasse, indkørsel eller måske bare opfriskning af gammel belægning. Derudover etablerer vi også gerne støttemur og parkerings områder. Vi har mange års erfaring bag os og kan derfor tilbyde vores kunder gode løsninger, som tilgodeser deres ønsker og behov. Vi står altid gerne til rådighed i en faglig kyndig og uforpligtende dialog omkring udførelsen af dit projekt, og kommer gerne ud og ser opgaven an.

AB-Minigraver

Birkevej 78960 Randers Sø
logo

AB-Minigraver udfører en bred vifte af opgaver inden for blandt andet nyanlæg, entreprenørarbejde og vedligeholdelse for både det private og virksomheder og til såvel parcelhuset som i forbindelse med bolig- og nybyggeri. Er der behov for en speciel løsning, står vi klar med råd, vejledning og kreative idéer til bygherren. Kontakt os for et møde, så kan vi se på hvilke muligheder, der passer til netop dine ønsker!

Asm Entreprise ApS

Lysningen 108960 Randers Sø

Midtjysk Kloak Og Fundament ApS

Tigervej 88960 Randers Sø

Sander Invest I ApS

Lysningen 108960 Randers Sø

Asx 96 ApS

Lysningen 108960 Randers Sø

Urlaub ApS

Juttasvej 18960 Randers Sø

E/S Nikkelvej 15 ApS

Dionevej 188960 Randers Sø

Per Rasmussen

Kastrupvej 3E8960 Randers Sø

Randersaltanen.Dk A/S

Haraldsvej 248960 Randers Sø

Hansen S Multiservive

Romaltvej 1148960 Randers Sø

Tyvdalen 2 ApS

Fjorddalen 248960 Randers Sø

Nikolaj Dam Anlæg ApS

Virringvej 288960 Randers Sø

M. Mygind Jensen

Søndergade 168960 Randers Sø

Cam Huse ApS

Hannesminde 98960 Randers Sø