Se på kort

byggefirma sorø 

gav 427 virksomheder i dette område

StraXbyg

Møllevænget 54293 Dianalund
logo

StraXbyg tilbyder totalløsninger inden for tømrer- og snedkerfaget med vægt på høj kvalitet og fornuftige priser. Som firma tilbyder vi alle typer opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde, men med speciale i halbyggeri. Vi er et lille firma, derfor kan du forvente at være i tæt kontakt med den samme person gennem hele projektet. Det skaber god kommunikation og gensidig tillid mellem dig og håndværkeren. Vi klarer alt fra store totalrenoveringer til tagarbejde, vedligeholdelse, renovering m.v.

Raunstrup Bygningsservice A/S

Smedeland 32600 Glostrup
logo

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Sorø.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Jhc Byg ApS

Øllemosen 24293 Dianalund

Krogholt Byg Og Nedrivning

Orebovej 174295 Stenlille

Sparre Byg

Østervej 104190 Munke Bjergby

MLH Byg

Juliedalvej 144180 Sorø

Mr-Byg v/ Mathias Rasmussen

Pedersborg Huse 174180 Sorø

LBN Byg ApS

Kirkevej 34295 Stenlille

E-Free Byg v/ Erik Friis

Bjernedevej 504180 Sorø

Adler Byg

Bredholmsvej 24180 Sorø

DN Byg

Vanløsevej 11B4370 Store Merløse

LW Byg

Havrevænget 154173 Fjenneslev

Pho Byg ApS

Peter Damsvej 394180 Sorø

MRH Byggeservice

Rugvænget 34293 Dianalund

Ksl Byg

Fasanvej 34293 Dianalund

MA-Byg&Fuge

Fasanvej 114180 Sorø

Po Byg Og Montage

Orebovej 34B4295 Stenlille

Kaj Andersen & Sønner ApS

Fulbyvej 54180 Sorø
logo

Med 34 års erfaring inden for byggebranchen samt altid opdateret med de nyeste maskiner og teknologier, kan vi tilbyde vores kundekreds en optimal løsning i forbindelse med alle relevante opgaver store som små med vægt på kvalitet og økonomi. Vores kundekreds er bred og omfatter bl.a. Sorø Kommune som vi gennem årene har udført meget arbejder for, boligselskaber, grundejerforeninger, virksomheder samt private husstande i hele Sorø og regionalområdet. Ring for mere information 24231866.

Hefra Entreprenør & Anlægsgartner

Bjernede Kirkevej 224180 Sorø
logo

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for blandt andet nyanlæg, entreprenørarbejde og vedligeholdelse. Kontakt os for et møde, så kan vi se på hvilke muligheder der passer til netop dine ønsker.

Slagelse Kloakservice ApS

(1)

Valbygårdsvej 754200 Slagelse
logo

Firmaet ligger i Slagelse og tager også imod kunder fra Sorø.

Slamsugning, spuling og kloakarbejde er vores kerneområder. Vi har 4 top moderne 4-akslet slamsugere og benytter genbrugsvand for at skåne miljøet. Vi står klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi er autoriserede kloakmestre og tilbyder en vifte af serviceydelser indenfor kloak- og entreprenørområdet, og om vinteren yder vi al form for vintertjeneste. Med mere end 30 års erfaring har vi en solid viden og erfaring indenfor vores felt.

Have, Jord & Beton

Blomstervænget 54200 Slagelse
logo

Firmaet ligger i Slagelse og tager også imod kunder fra Sorø.

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør. ​Vi varetager mange forskellige opgaver inden for anlægsgartner- og entreprenørfaget.

Jesper B. Jensen ApS

Sildestrup Øvej 124872 Idestrup
logo

Firmaet ligger i Idestrup og tager også imod kunder fra Sorø.

Jesper B. Jensen ApS påtager os både små og store opgaver til en fast pris. Vi sætter kvalitet og service højt og stræber efter, at vores aftaler med kunderne bliver overholdt. Vores kunder spænder fra små til store virksomheder og opgaverne er alsidige inden for vores fagområde. Vi råder og vejleder vores kunder i forbindelse med byggerier og andre entreprenøropgaver. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Sky Support

Mosaikvej 44293 Dianalund
logo

Sky Support driver et moderne serviceværksted med mange specialbyggede test- og måleapparater, der sikrer høj kvalitet, på den service der udføres. Specielle platforme og ophængssystemer bygges på vort værksted af personer med høj faglig kompetence og mange års erfaring på Sky Climber produktløsninger. Firmaet leverer både standard og individuelt udførte hængeplatforme.

Dansk Sprængnings Teknik ApS

Tåderupvej 104293 Dianalund

Bøgelund Byg

Banevej 9A, st. sal.4296 Nyrup