Se på kort

byggerådgivning aarhus 

gav 1525 virksomheder i dette område

Møllers Byggerådgivning

Lukket

(5)

Bendstrupvej 268530 Hjortshøj
logo

Vi bistår med byggeteknisk og arkitekt bistand. 20 års praktisk og teoretisk erfaring. Til jer som står overfor, at skulle købe - renovere - bygge. Ring til os for et uforpligtende tilbud!

K.G. Hansen & Sønner A/S

Bushøjvænget 1298270 Højbjerg
logo

KG Hansen som blev grundlagt i 1910, er en velkonsolideret entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Grindsted og afdeling i Aarhus. Vi udfører nybyggeri og ombygninger, primært i rollen som hoved- og totalentreprenør og ofte i en tidlig inddragelse. Vores rygrad er de håndværksmæssige færdigheder og at vi har projektledere og håndværkere i samme hus, sikrer kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse, derfor udføres vores byggeprojekter til tiden, til prisen og i en høj kvalitet.

Eriksen Arkitekter M.A.A.

Studsgade 27, st. sal., st. sal.8000 Aarhus C
logo

Eriksen Arkitekter M.A.A., som har til huse i Aarhus midtby, kan løse en bred vifte af opgaver indenfor arkitektur, projektudvikling og entreprise projekter i både ind- og udland. Vores medarbejdere er højt engagerede og består af et veluddannet team af såvel konstruktører, arkitekter og administrativt personale. Med mere end 30 års erfaring har vi et solidt fundament for gennemførelse af alle byggeriets faser. Kontakt os gerne for yderligere information eller læs nærmere på vores hjemmeside.

AT Arkitekt & Rådgivning

Lukket

Lindehaven 56400 Sønderborg
logo

Firmaet ligger i Sønderborg og tager også imod kunder fra Aarhus.

Leder du efter en rådgivende arkitekt? Så er du landet det rigtige sted.AT Arkitekt & Rådgivning tegner for private, erhverv og offentligt byggeri. Vi sikre, at vores kunder opnår det ønskede resultat ved at lave 3D visualiseringer, inden huset/byggeriet skal realiseres.

Trekantens Tegnestue ApS

Lukket

Grejsdalsvej 297100 Vejle
logo

Firmaet ligger i Vejle og tager også imod kunder fra Aarhus.

Skal du bygge nyt, bygge om eller bygge til, hjælper vi dig sikkert gennem hele forløbet. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår jeres projekt. Vi udfører arbejde for vores kunder i hele Jylland og på Fyn.

Byggesagkyndig.nu ApS

Lukket

Lægårdsvej 148520 Lystrup
logo

MultiConsulting er en virksomhed af bygningssagkyndige, der på baggrund af solid erfaring har specialiseret sig i byggerådgivning, byggesagsstyring, tilsyn samt bygherrerådgivning i forbindelse med nybyggeri samt renovering. Vores arbejdsområder spender fra privat bygherrerådgivning til store erhvervsprojekter, hvor vi primært indgår som samarbejdspartner for større virksomheder som totalentreprenører, bygherre, hovedentreprenører, mv. Vi tilbyder byggerådgivning til alle former for byggerier.

Akademiingeniør Svend Poulsen A/S Egå

Lukket

Egå Havvej 25A, 1. sal.8250 Egå
logo

Akademiingeniør Svend Poulsen A/S er en totalrådgivende ingeniørvirksomhed, der er stærkt forankret i dansk byggeri med geografisk placering i hele Danmark. Vi samarbejder med etablerede projektudviklere, entreprenører og bygherrer, samt står i dag for et bredt byggeteknisk repertoire med mere end 1000 betydelige projekter bag os.

Akademiingeniør Svend Poulsen A/S

Lukket

Gammel Gugvej 17B, 1. sal.9000 Aalborg
logo

Firmaet ligger i Aalborg og tager også imod kunder fra Aarhus.

Akademiingeniør Svend Poulsen A/S udfører professionel rådgivning igennem alle faser af moderne byggeprojekter, lige fra projektering og planlægning, til byggestyring og tilsynsopgaver i forbindelse med byggeriet samt aflevering og godkendelse af det færdige projekt. Vi har gennem tiderne beskæftiget os med alt fra private boliger til større erhvervs- og butiksbyggeri, ligesom vi har indgået i sammenarbejdet på store offentlige projekter.

Dumont Rådgivning

Tretommervej 30A8240 Risskov

Innohabitat

Elstedhøj 34, 3. sal. th8520 Lystrup

Ha Consult

Torstilgårdsvej 78, 2. sal. th8381 Tilst

Dmw S A/S

Europaplads 16, 1. sal.8000 Aarhus C

Cajo Consult

Trøjborgvej 8C, 4. sal. tv8200 Aarhus N

Pb&E ApS

Rudolfgårdsvej 1A8260 Viby J

1XO ApS

Irma Pedersens Gade 838000 Aarhus C

Etos Ingeniører ApS

Lukket

Studsgade 20, st. sal.8000 Aarhus C

Spanggaard & Virenfeldt ApS

Arresøvej 45B, st. sal.8240 Risskov

Raundahl & Moesby A/S

Klamsagervej 158230 Åbyhøj

Ingeman

Egå Engvej 1508250 Egå

Arosteknik ApS

Lukket

Flintebakken 1328240 Risskov

Systra Danmark A/S

Europaplads 2, 5. sal.8000 Aarhus C

Dinri ApS

Haslegårdsvej 88210 Aarhus V

Ole Pedersen

Vestervangsparken 88355 Solbjerg

Drauschke Consult A/S

Bredskifte Allé 7, st. sal.8210 Aarhus V

Slater Consulting

Højvangsvej 388260 Viby J