Om Cafe RA

Velkommen til Cafe RA - plads til alle - den 1. august 2022 åbnede vi dørene til en ny cafe, som har fået nyt navn samt nye ejere. Vi glæder os til at byde Birkerød Idrætscenter samt øvrige borgere velkommen i cafeen. Cafe RA ligger centralt i idrætscenteret og er derfor samlingspunktet for vores gæster. Om du har spillet badminton, taget en svømmetur, været ude at gå en tur i området, kommer alene eller sammen med familie og venner, så glæder vi os til at tage imod dig.

Yderligere information

I cafeen tilbyder vi sund og lækker mad til både den lille og store sult, samt et stort udvalg af kolde og varme drikke. Vi lægger vægt på gode råvarer og fokuserer på at levere velsmagende mad, som du bliver mæt af og til en rimelig pris.

I cafeen tilbyder vi et udvalg af sandwich, smørrebrød, burger, lune retter og salatbar. Derudover tilbyder vi morgenmad i form af boller/rundstykker, wienerbrød, pølsehorn og pizzasnegle. Udvalget passer på den måde både til store og små, som skal have stillet sulten. Du kan desuden nyde en lækker kop kaffe og et stk. kage eller stille lækkersulten med en shake.

Café RA sørger også for forplejning til bl.a. møder, kurser og andre arrangementer.

Vi holder åbent mandag - fredag fra kl. 8-17. Der er mulighed for, at vi holder åbent uden for vores almindelige åbningstider. Dette kan være i sammenhæng med arrangementer såsom stævner, events osv. som skal afholdes i aftentimerne samt weekenderne.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller skal afholde et arrangement.

Vi glæder os til at jer i Cafe RA

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Cafe RA Café, Rudersdal - 1
  • Cafe RA Café, Rudersdal - 2

Cafe RA, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Den Danske Køreskole

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-08-2019

CVR-nr:

29900485

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

855300 Køreskoler, 563000 Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Abdel Hamid el Halawani

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-