Om firmaet

Camée Broderi er et familieejet selskab med i dag 12-14 ansatte. Vi er Danmarks største broderivirksomhed, leveringstider fra 1 dag og ingen minimumsbestilling kan vi tilfredsstille alles behov, når det gælder kvalitet til...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 86 40...
Adresse

Løhdesvej 6

7442 Engesvang

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Camée Broderi er et familieejet selskab med i dag 12-14 ansatte. Vi er Danmarks største broderivirksomhed, leveringstider fra 1 dag og ingen minimumsbestilling kan vi tilfredsstille alles behov, når det gælder kvalitet til aftalt tid. Som producent af Profboard-skærebrættet lagerføres alle størrelser, modeller og farver til omgående levering. Set i f.eks. "AnneMad" på TV 2.

Ydelser

Mere end 32 års erfaring giver en god baggrund for at løse alle typer opgaver indenfor broderi.

Alle former for broderi:

- Emblemer

- Badges

- MC-mærker

- Dåbskjoler

- Profiltøj

- Håndklæder

- m.m.

Camée Broderi A/Ss valgte links

Bedømmelser

per svendsen

Mere end et år siden

Hurtig og præcis,
god service

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Camée Broderi A/S

Omsætning

3 726 tkr

Afkastningsgrad

5.50 %

Antal ansatte

17

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Camée Broderi A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

CAMEE BRODERI A/S

CVR-nr:

13910073

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

139900 Fremstilling af andre tekstiler i.a.n.

Startdato:

14-02-1990

Ledelse/Administration
Per Svendsen

Direktør

Per Svendsen

Bestyrelsesmedlem

Tenna Hovgaard Svendsen

Bestyrelsesmedlem

Lærke Hedegaard Svendsen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Kategorier
Søgeord
firmalogo, Dåbskjole, Broderiforretning, Broderi fabrik, Broderi af logo, navn på rygsæk, broderi af bilmærker, bilmærker, Flagbroderi, Brodering af logo, MC-mærker, profboard skærebrædt, Profiltøj, Rygmærkebroderi, kasketter, Fanebroderi, broderi af emblemer, Boderi på arbejdstøj, Fodboldstøvlebroderi, Broderiprogramfremstilling, motorcykel mærker, Håndklæder, mc rygmærker, Broderiprogrammer, skæreplader til profboard, broderi på flag, Dåbskjoler, Broderidåbspuder, Kasketter, Løse skæreplader profboard, ekstra skæreplader til profboard, broderi i fuld ærmelængde, ærmemærker, navn på dåbskjole, MC-mærkebrodering, broderi på rygsæk, broderi på arbejdstøj, broderi på hue epaulettes, fane broderi, Broderiopgaver til virksomheder, skuldersløjfer, skuldersløjfe broderi, Systuer, flagbroderi, broderi på dåbskjole, Navn på dåbskjoler, patches broderi, profiltøj, broderi på håndklæde, Profboard skærebrætter, broderi på profiltøj, ekstra plader til profboard, dåbspude broderi, Rygmærker, broderi i hele ærmelængde, navn på håndklæde, nøglering broderi, caps, håndklæder, sheets til profboard, Nøgleringebroderi, mc mærker, mc-mærker, Broderi, Broderi af logoer, broderi, Skuldersløjferbroderi, broderi af firmalogo, brodering af logo, arbejdstøj, badges broderi, Badgesbrodering, militærmærker, Håndklæde, broderi, Emblemer, Badges, Lønsystuer, Emblembrodering, hue, rygmærke broderi, Navn på håndklæder, broderi på fane, Ærmemærkebroderier, broderi på ærmer, emblemer
Alternative nummerformater

86864055

86 86 40 55

8686 4055

86 864 055