Om firmaet

Vi, Tina og Anna, har skabt Choice of Beauty Hudpleje og Velvære i Horsens, for at give jer en skøn klinik med en rolig hverdagsstemning. Choice of Beauty er et valg om at prioritere og arbejde sig frem til en sundere udgave af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
72 58 87...
Adresse

Nørregade 35

8700 Horsens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi, Tina og Anna, har skabt Choice of Beauty Hudpleje og Velvære i Horsens, for at give jer en skøn klinik med en rolig hverdagsstemning. Choice of Beauty er et valg om at prioritere og arbejde sig frem til en sundere udgave af ens hud. Det er jo et eller andet sted et smukt valg at ville prioritere sig selv.

Hudpleje og velvær

Vi har sammensat et udbud af professionelle, kosmetiske behandlinger, som virkelig kan gøre en forskel for din hud og i kombination med Exuviance hudplejeprodukter du godt glæde dig. Hvad end det er permanent makeup, ansigtsbehandlinger, hårfjerning eller mere krævende hudproblematikker så er vi klar til at gøre en forskel og give dig en god oplevelse.

Vi supplerer vores kosmetiske arbejde med professionelle gæstebehandlere for at give dig det aller bedste. I kan også møde Møhring Elipse og Fodterapeut Sandi her på klinikken. Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Choice Of Beauty

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Choice Of Beauty findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Choice of Beauty

CVR-nr:

43326937

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960220 Skønheds- og hudpleje

Startdato:

14-06-2022

Ledelse/Administration
Tina Buje Jacobsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

72588700

72 58 87 00

7258 8700

72 588 700