Om Chokoladeværkstedet Jota A/S

Vi er en chokoladefabrik, der laver håndlavet chokolade efter de gamle traditioner. Chokoladeværkstedet Jota har eksisteret i over 60 år, og det har været centralt at videreføre den håndværksmæssige tradition, som Jota altid har været kendt for. I denne tradition er 1. klasses råvarer fundamentet, som håndværket bygger på og ejer Christian Bahr, der er uddannet både bager og konditor. Se mere på vores hjemmeside.

Velkommen

I forbindelse med den lille fabrik er flyttet til Gilleleje, har vi åbnet en lille hyggelig butik. Hvor man har mulighed for at komme ned og besøg os og få en dejlig smagsprøve og nyde duften af dejlig chokolader flødeboller, og til Jul og Påske bliver butikken fyldt med gode traditionsrige varianter og mange forskellige smagsindtryk med gode ideer til gaver mm.

Vi har åbent mandag-onsdag kl. 10-16, torsdag kl.10-17, fredag kl. 10-15.30, samt udvalgte lørdage op til højtiderne, tjek vores hjemmeside for info.

Vi kan også tilbyde Fyraften Besøg, hvor vi kan tilbyde en gruppe på min. 10-15 personer et besøg efter kl. 16, hvor vi vil fortælle om vores lille chokoladefabrik, om råvarerne og vise, hvordan vi producerer flødeboller mm.

Chokoladeværkstedet Jota A/S' valgte links

Billedgalleri

  • Chokoladeværkstedet Jota A/S Chokoladeforretninger, Gribskov - 1
  • Chokoladeværkstedet Jota A/S Chokoladeforretninger, Gribskov - 2

Alternative nummerformater

3810902538 10 90 253810 902538 109 025