Christiansen-Skjoldager-Rørdam Advokatanpartsselskab logo

Christiansen-Skjoldager-Rørdam Advokatanpartsselskab

Om firmaet

Vi er et mindre advokatfirma, der ret bredt dækker hverdagens juridiske og praktiske spørgsmål. Advokatfirmaet tilbyder juridiske løsninger i sager for private, erhvervsvirksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
58 19 40...
Adresse

Algade 9

4230 Skælskør

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er et mindre advokatfirma, der ret bredt dækker hverdagens juridiske og praktiske spørgsmål.

Advokatfirmaet tilbyder juridiske løsninger i sager for private, erhvervsvirksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Vi vil helst løse opgaverne, før de bliver til problemer. Vi tilbyder effektiv juridisk rådgivning.

FAMILIERET

Skal dit barn tvangsfjernes, rykker jeg ud med det samme. Jeg stor erfaring i sager om tvangsfjernelse. Jeg beskæftiger mig også med skilsmisseret, forældremyndighed m.v. Det er altid klogt at antage en advokat, så snart sagen opstår. Jeg vil gøre alt for at sikre din ret som forældre. Det kan være sager om forældremyndighed og samvær, adoption og sager om tvangsfjernelse af børn. Efter den nye forældreansvarslov trådte i kraft, har jeg haft mange sager om fælles forældremyndighed. Det er vigtigt at have en advokat, der har forståelse ikke blot for juraen, men også for de følelser, der er involveret i sådan en sag.

I mange sager om børn, forældremyndighed, samvær osv. er der også en aktuel eller forudgående tvist om skilsmisse og bodeling. I sager om familier og børn holder jeg fokus på din retsstilling og mulighed for at vinde juridisk ret. Men det er ligeså vigtigt, at advokaten ikke er med til at skabe nye konflikter, der går ud over børnene og det fremtidige samarbejde.

Christiansen-Skjoldager-Rørdam Advokatanpartsselskabs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Christiansen-Skjoldager-Rørdam Advokatanpartsselskab

Omsætning

598 tkr

Afkastningsgrad

1.32 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Christiansen-Skjoldager-Rørdam Advokatanpartsselskab findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

CHRISTIANSEN - SKJOLDAGER - RØRDAM ADVOKATANPARTSSELSKAB

CVR-nr:

31937442

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Startdato:

02-01-2009

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

58194054

58 19 40 54

5819 4054

58 194 054