Om firmaet

Mangler du mere overskud, overblik og struktur i din hverdag? Så har du fundet det rette sted! Tør du at arbejde med dig selv? Hvis du tør - kan du blive den udgave af dig selv, som du altid har drømt om. Så tag en...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 38 04...
Adresse

Frydenlundsvej 30A

2950 Vedbæk

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Mangler du mere overskud, overblik og struktur i din hverdag? Så har du fundet det rette sted! Tør du at arbejde med dig selv? Hvis du tør - kan du blive den udgave af dig selv, som du altid har drømt om. Så tag en uforpligtende samtale med mig.

Fokus på målet

Sæt fokus på dit mål, så du kan opnå det du har drømt om. Det er vigtigt at stille skarpt på mål som kan hjælpe dig fremad. For at opnå dit mål, vil jeg arbejde med dine målsætninger, lytte og forstå dine ord og hjælpe dig derhen hvor du ønsker at være.

Team Counseling - fokus på målet

Opnå ekstraordinære resultater både i nuet men også langsigtet. Her vil jeg komme med metoder som øger dit teams nuværende kompetencer, og derudover bibringer indsigt, støtte, færdigheder og fokus til at opnå varige og holdbare resultater. Programmet skræddersys lige til jeres udvikling.

Afbud

Med hensyn til afbud skal jeg bede dig om og give mig besked hurtigst muligt, så jeg således kan få booket den tid ud til en anden.

Gerne 24 timer før.

Christine Honorés valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Christine Honoré

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Christine Honoré findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Christine Honoré

CVR-nr:

32572464

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

702200 Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse

Startdato:

01-11-2009

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

40380484

40 38 04 84

4038 0484

40 380 484