Om Cipe:Care Odense ApS

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Bedømmelser om Cipe:Care Odense ApS

Fabrice Knecht

mere end et år siden

En computertest til fejlfinding af min benzinmåler kostede 412 kroner. Det tog mekanikeren 5-6 minutter at udføre arbejdet. Inden arbejdet påbegyndtes blev jeg ikke oplyst om den skyhøje pris. Selv ved spørgsmål hvorfor prisen var så ekstrem høj, blev der holdt fast i at det var det det kostede. Det er mere end uacceptabel og ekstrem arrogant, der er er ingen undskyldninger og ikke muligt at bortforklare den uhørte opførsel.

Michael

mere end et år siden

Rigtige priser god service (ikke bange for lige at skifte en pære)altid et smil på læben og en god forklaring

Camilla Svejbæk Jochumsen

mere end et år siden

Skulle have lavet en forsikringsskade på bagskærmen, det tog 4 uger og kostede vores forsikringsselskab 50.000 kr. Udover det klappede vores batteri pludselig sammen, en bakcensor der lige pludselig ikke virkede, en bagklap der ikke kunne åbne automatisk, bagkofange der ikke sad ordentlig, bagagerum fuld af svejsespåner, bagsele der ikke kan trækkes ud (og skjult bag sæde) og en ny hak i bagklappen de prøvede at skjule. og deres undskyldning var at vores bil jo var 12 år så det var at forvente!!! Men alt virkede jo før det kom derind. Og skaden var så grimt udbedret at dem bruger vi aldrig igen.

Anonym bruger

mere end et år siden

God professionel behandling. Gode priser.

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

6619390066 19 39 006619 390066 193 900