Om firmaet

CITY FLYTTETRANSPORT A/S er et moderne flyttefirma med base i Aarhus. Vores speciale er flytning for virksomheder, herunder særligt tunge og udstyrs-krævende opgaver, hvilket betyder at erhvervsflytninger i dag udgør omkring...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 28 80...
Adresse

Jens Juuls Vej 26

8260 Viby J

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

CITY FLYTTETRANSPORT A/S er et moderne flyttefirma med base i Aarhus. Vores speciale er flytning for virksomheder, herunder særligt tunge og udstyrs-krævende opgaver, hvilket betyder at erhvervsflytninger i dag udgør omkring 80% af vores opgaver. Vores erfaring fra de daglige udfordringer, kommer naturligvis også vores private kunder tilgode, når vi udfører betryggende flytning af privat indbo og møbler, hvadenten det drejer sig om en komplet bolig eller flytning af et klaver eller flygel.

Generel beskrivelse

En professionel flytteforretning er, ligesom det er gældende indenfor de fleste andre servicefag, ikke bedre end det personale og den ledelse der samlet driver firmaet i hverdagen. Udstyret gør det ikke alene. Det handler om at få sammensat det rette team af engagerede og ansvarlige medarbejdere, der med de rigtige værktøjer kan leverer de ydelser og den kvalitet som firmaet ønsker at tilbyde sine kunder.

Hos City Flyttetransport har vi altid haft fokus på, at vores medarbejdere er bekendt med firmaets krav til kvalitet og at de er “klædt på” til at kunne leverer god kundeservice! Det betyder at vi idag stadigt kan sige: Vores kompetente og erfarne personale er vores styrke.

I et samarbejde er det vigtigt for os, at vores kunder oplever en høj grad af tryghed, punktlighed og ikke mindst kvalitet.

Kvalitet og punktlighed sørger vores kompetente medarbejderne for, og trygheden får du gennem vores mere end tyve års erfaring i flyttebranchen, samt vores medlemskab af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening.

City Flyttetransport A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

City Flyttetransport A/S

Omsætning

3 668 tkr

Afkastningsgrad

8.90 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra City Flyttetransport A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

CITY FLYTTETRANSPORT A/S

CVR-nr:

25842235

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

494200 Flytteforretninger

Startdato:

27-11-2000

Ledelse/Administration
Steen Wedel Rasmussen

Adm. direktør

Maria Rasmussen

Bestyrelsesformand

Steen Wedel Rasmussen

Bestyrelsesmedlem

Line Wedel Rasmussen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

86288055

86 28 80 55

8628 8055

86 288 055