Om City Flyttetransport A/S

CITY FLYTTETRANSPORT A/S er et moderne flyttefirma med base i Aarhus. Vores speciale er flytning for virksomheder, herunder særligt tunge og udstyrs-krævende opgaver, hvilket betyder at erhvervsflytninger i dag udgør omkring 80% af vores opgaver. Vores erfaring fra de daglige udfordringer, kommer naturligvis også vores private kunder tilgode, når vi udfører betryggende flytning af privat indbo og møbler, hvadenten det drejer sig om en komplet bolig eller flytning af et klaver eller flygel.

Generel beskrivelse

En professionel flytteforretning er, ligesom det er gældende indenfor de fleste andre servicefag, ikke bedre end det personale og den ledelse der samlet driver firmaet i hverdagen. Udstyret gør det ikke alene. Det handler om at få sammensat det rette team af engagerede og ansvarlige medarbejdere, der med de rigtige værktøjer kan leverer de ydelser og den kvalitet som firmaet ønsker at tilbyde sine kunder.

Hos City Flyttetransport har vi altid haft fokus på, at vores medarbejdere er bekendt med firmaets krav til kvalitet og at de er “klædt på” til at kunne leverer god kundeservice! Det betyder at vi idag stadigt kan sige: Vores kompetente og erfarne personale er vores styrke.

I et samarbejde er det vigtigt for os, at vores kunder oplever en høj grad af tryghed, punktlighed og ikke mindst kvalitet.

Kvalitet og punktlighed sørger vores kompetente medarbejderne for, og trygheden får du gennem vores mere end tyve års erfaring i flyttebranchen, samt vores medlemskab af brancheforeningen Dansk Møbeltransport Forening.

Billedgalleri

  • City Flyttetransport A/S Flyttefirma, Aarhus - 1
  • City Flyttetransport A/S Flyttefirma, Aarhus - 2
  • City Flyttetransport A/S Flyttefirma, Aarhus - 3