Om Coach og Børnerådgiver i Aarhus - Louise Cassøe

Børnerådgiver og ICI certificeret coach i Aarhus.Mit fokus er på din/jeres udvikling fra nutid til fremtid. Jeg arbejder med hele familier i børnerådgivning og i 1-1 sessioner med unge og voksne i coaching.Du er meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.Ring på 30860489 - tager jeg den ikke, så læg en besked, så vender jeg tilbage.

Gratis forsamtale

Du kan helt uforpligtende undersøge om et coaching - eller børnerådgivningsforløb hos mig, er noget for dig. Til samtalen kan du stille alle de spørgsmål du har til et forløb, vi laver en forventningsafstemning og jeg vil fortælle dig om, hvordan et forløb hos mig kan se ud.

Samtalen foregår telefonisk, er gratis og varer ca. 20 min.

Personlig coaching

Personlig coaching er en fremadrettet proces for dig der ønsker at skabe en forandring for dig selv.

Det kan være du har et dilemma, en aktuel udfordring du skal have løst eller at du i længere tid har gået med fornemmelse af, at du skal skabe en forandring for dig selv.

Få sat handling på dit mål.

Varighed ca. 60 min.

Pris kr. 750 ,-

Personligt coachingforløb

Et personligt coachingforløb er for dig der ønsker at skabe en forandring for dig selv. Det er både for dig der allerede kender dit mål og for dig der måske endnu ikke kender dit mål. Du ønsker dig at skabe afklaring om din retning og derefter arbejde frem imod de mål du sætter dig gennem forløbet.

Et personlig coachingforløb indeholder:

- Telefonisk forsamtale

- 3 samtaler af 60 min. varighed fordelt over ca. 4 uger

- Kort resume efter hver session med det vigtigste fra sessionen

- En tjek ind samtale på 60 min. ca. 1-3 måneder efter endt forløb.

Som noget særligt under et coachingforløb, tilbyder jeg en ekstra livline, hvor jeg gratis kan kontaktes mellem sessionerne på sms, e-mail eller telefon.

Pris kr. 2800 ,- spar 200 kr. og få en gratis livline med under dit forløb

Børnerådgivning

En børnerådgivningssession er en familiesamtale, og bruges ofte når børn og forældre har brug for at skabe en fælles front eller retning for fremtiden. Når i vælger en enkelt session, kommer i som udgangspunkt omkring ét specifikt tema, og får redskaber til hvordan i kan arbejde med det som familie.

Pris kr. 750 ,-

Børnerådgivningsforløb

Et børnerådgivningsforløb er familiesamtaler og bruges ofte når børn og forældre har brug for at skabe en fælles front eller retning for fremtiden. Forløbet kan bruges hvis et barn i en periode har det svært og I som forældre ønsker en dybere indsigt i, og redskaber til, hvordan I kan støtte op om barnets videre udvikling og trivsel.

Ved at vælge et børnerådgivningsforløb, er I sikre på at komme hele vejen rundt om problematikken. I vil opleve at der kan være flere temaer i spil, og i vil modtage redskaber til at arbejde med dem alle som familie. I har mulighed for selv at være med til at tilrettelægge, hvor stor en del af samtalerne der skal være for hele familien, og hvor stor en del der skal foregå som forældrerådgivning, hvor I som forældre får sparring på jeres specifikke situation uden jeres barns tilstedeværelse.

Et forløb indeholder:

- Afklarende opstartssamtale med barnets forældre

- 4 sessioners familiesamtale eller forældrerådgivning

- Et kort resume efter hver session med det vigtigste fra sessionen.

Som noget særligt under et børnerådgivningsforløb, tilbyder jeg en ekstra livline, hvor jeg gratis kan kontaktes mellem sessionerne på sms, e-mail eller telefon.

Pris kr. 3300 ,- spar 200 kr. og få en gratis livline med under jeres forløb

Forældrerådgivning

En forældrerådgivning er din/jeres mulighed for, at tale i et rum uden dit/jeres barn lytter, om emner der vedrører jeres barn.

Til en forældrerådgivning får du/I råd og vejledning i, hvordan du/I kan støtte op om jeres barns videre udvikling. Du/I får et rum til at få talt om, hvordan I konkret kan støtte jeres barn fremadrettet.

Pris kr. 750 ,-

Billedgalleri

  • Coach og Børnerådgiver i Aarhus - Louise Cassøe Familierådgivning, Aarhus - 1
  • Coach og Børnerådgiver i Aarhus - Louise Cassøe Familierådgivning, Aarhus - 2
  • Coach og Børnerådgiver i Aarhus - Louise Cassøe Familierådgivning, Aarhus - 3

Coach og Børnerådgiver i Aarhus - Louise Cassøe, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnCassøe - Coach og Børnerådgiver
SelskabsformPersonligt ejet Mindre Virksomhed
Startdato:17-12-2020
CVR-nr:41952938
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche889990 Andre sociale foranstaltninger uden institutionsophold i.a.n.

Ledelse/Administration

Louise CassøeFuldt ansvarlig deltager