Om Codex Advokater P/S

Codex Advokater er et af regionens største erhvervsorienterede advokatfirmaer. Codex Advokater består af et stærkt hold af 25 jurister med hver deres specialer og en række fagligt kompetente medarbejdere, der står klar til at løse dine forretningsmæssige- og juridiske udfordringer. Vi arbejder hver dag for at skabe resultater for vores klienter.

Vi arbejder hver dag for at skabe resultater for vores klienter. Vi står personligt bag hver opgave, og vores viden og engagement gør vores klienters forretning stærkere i en konkurrencepræget verden. Det er vores dna – vores codex.

Vi beskæftiger os primært med rådgivning af erhvervsvirksomheder i både danske og internationale anliggender. Vores klienter, der geografisk er spredt over det meste af landet, omfatter alle typer af virksomheder, fra store internationale og nationale virksomheder til håndværksmesteren. Vi bistår også vores klienter med løsningen af private spørgsmål og rådgivning herom.

Med henblik på at yde en kvalificeret rådgivning, specialiserer vi os løbende inden for erhvervsrådgivningens discipliner. Hver medarbejder har således sine specialer ved siden af den almindelige, grundlæggende erhvervsrådgivning, som alle kontorets jurister beskæftiger sig med.

Vores målsætning er at være sparringspartner for vores klienter, hvor en effektiv og kompetent sagsbehandling sættes i højsædet, samtidig med at budskabet fremstilles let tilgængeligt.

Codex Advokater P/S' valgte links

Billedgalleri

  • Codex Advokater P/S Advokat, Vejle - 1
  • Codex Advokater P/S Advokat, Vejle - 2
  • Codex Advokater P/S Advokat, Vejle - 3
  • Codex Advokater P/S Advokat, Vejle - 4

Codex Advokater P/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

CODEX ADVOKATER ADVOKATPARTNERSELSKAB

Selskabsform

Kommanditaktieselskab/Partnerselskab

Startdato:

12-12-2012

CVR-nr:

34889791

Selskabskapital

800000

Omsætning

-

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Ledelse/Administration

Mads Danielsen

Bestyrelsesmedlem

Finn Dyhre Hansen

Bestyrelsesmedlem

Lars Dahl-Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 28

Kategorier

Alternative nummerformater

7572410075 72 41 007572 410075 724 100