Constantia Ejendom A/S logo

Constantia Ejendom A/S

Om firmaet

Constantia Ejendom A/S har som formål, at leje lejligheder ud på et markeds- og forretningsmæssigt grundlag og med et ønske om, dels at bygge på et gensidigt respektfuldt forhold mellem lejere og udlejere, dels at udvikle og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 86 68...
Adresse

Rulebreaker Ventures/Matrikel 1

Kong Svends Vænge 1-60

2765 Smørum

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Constantia Ejendom A/S har som formål, at leje lejligheder ud på et markeds- og forretningsmæssigt grundlag og med et ønske om, dels at bygge på et gensidigt respektfuldt forhold mellem lejere og udlejere, dels at udvikle og bevare en bebyggelse, hvor der er rart at være for beboer - voksen såvel som børn. Kong Svends Vænge i Smørum. Privat bebyggelse fra 2005 med 60 lejligheder. Perfekt beliggenhed, udsigt og natur. Børnevenligt og med sikre stisystemer.

Yderligere information

Kong Svends Vænge blev af kommunalbestyrelsen i Ledøje-Smørum Kommune udstykket og solgt til opførelse af lejeboliger i 2003.

På det tidspunkt var der i kommunen meget få lejeboliger og det var et tilbagevendende problem, både når unge skulle flytte hjemmefra og ved skilsmisser, hvor alle parter af familien gerne ville forblive i området. Der var stort set kun store dyre ejerboliger i kommunen.

Kong Svends Vænge blev til, som et projekt i samarbejde mellem Ledøje-Smørum Kommune og Constantia Ejendom A/S. Constantia Ejendom A/S erhvervede grunden efter en tilbudsrunde. Udseende af ejendommen, lejlighedernes størrelser, antallet af lejligheder og værelser mv. blev faslagt i dialog med kommunen og på grundlag af lokalplanen.

Det første spadestik blev taget i december 2003 og de første lejere flyttede ind i oktober 2004. De sidste lejligheder var klar til indflytning i maj 2005.

Constantia Ejendom A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Constantia Ejendom A/S

Omsætning

2 165 tkr

Afkastningsgrad

3.35 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Constantia Ejendom A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

CONSTANTIA EJENDOM A/S

CVR-nr:

26371694

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

567 088

NACE-branche

620900 Anden it-servicevirksomhed

Startdato:

17-12-2001

Ledelse/Administration
Gregers Kronborg

Bestyrelsesformand

Per Hald

Bestyrelsesmedlem

Bente Susanne Kronborg

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

45866806

45 86 68 06

4586 6806

45 866 806