Se på kort

containere københavn k 

gav 16 virksomheder i dette område

Kontainer A/S

Studiestræde 19, 4. sal.1455 København K

Allerød Transporten A/S

Lukket

Solvang 10B3450 Allerød
logo

Firmaet ligger i Allerød og tager også imod kunder fra København K.

Allerød Transporten A/S har mange års erfaring med transport og levering, og vi kan gennem denne erfaring og planlægning tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser. For os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi sælger og leverer alle former for byggematerialer til både industri og private - alt fra jord, grus, sten og skærver til haveaffald og genbrugsmaterialer. Vi tilbyder desuden alle former for entreprenørkørsel til både industri og private. Ring og få et godt tilbud.

DSV Transport A/S

Gammel Marbjergvej 174000 Roskilde
logo

Firmaet ligger i Roskilde og tager også imod kunder fra København K.

Siden 1976 har DSV Transport været den foretrukne partner for bygge- og anlægsbranchen. Vi har leveret byggematerialer og grus, håndteret jord og affald og udlejet containere og andet udstyr ved titusindvis af projekter. Vi kører også for asfaltindustrien, betonindustrien, landbruget, grovvareselskaber og energisektoren - og vi leverer grus, sand og sten. Læs mere på vores hjemmeside og følg os på Facebook, LinkedIn og Instagram.

BOXIT Container

Lukket

Østre Alle 1029000 Aalborg
logo

Firmaet ligger i Aalborg og tager også imod kunder fra København K.

Containerudlejning til privat og erhverv. BOXIT har Danmarks bedste betingelser på leje af containere. Vi tilbyder: * Flyttebox (container til flytning) * Opbevaring på overvåget depot * Container til beskyttelse og opbevaring i forbindelse med byggeri * Lagercontainer hos os eller hos dig * Køle-/frysecontainer * Fyrværkericontainer * Bannercontainer * Specialcontainer inkl. ombygning. Hos BOXIT kan du også købe containere.

Amager Kloakservice ApS

Åbent

Sverrigsgade 3032300 København S
logo

Firmaet ligger i København S og tager også imod kunder fra København K.

Amager Kloakservice påtager sig alt kloakarbejde vedrørende kloakrenovering, rensning af kloakker og TV-inspektion. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder og udfører altid vores arbejde professionelt og korrekt. Kontakt os gerne, hvis De ønsker yderligere information eller et uforpligtende tilbud. Døgnvagt.

Johnny Frode

Åbent

Tårnvej 3032610 Rødovre
logo

Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra København K.

Rødovre Kloakservice påtager sig alt kloakarbejde vedrørende kloakrenovering, rensning af kloakker og TV-inspektion. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder og udfører altid vores arbejde professionelt og korrekt. Kontakt os gerne, hvis De ønsker yderligere information eller et uforpligtende tilbud. Døgnvagt.

Container Providers Intl. (Danmark) ApS

Sankt Annæ Plads 7, 4. sal.1250 København K

Envac Danmark A/S

Kirkebjerg Parkvej 122605 Brøndby
logo

Firmaet ligger i Brøndby og tager også imod kunder fra København K.

Envac Danmark A/S leverer affaldssystemer til indsamling af dagrenovation, papir, madaffald mm. I vores anlæg transporteres affaldet ved hjælp af luft, så både mennesker og miljø spares for unødig belastning. Anlæggene designes til hver enkelt bebyggelse og de varierer i størrelsen fra at betjene en enkelt opgang til en hel bydel med flere tusind lejligheder.

Norrecco A/S

Lukket

B-Vej 82300 København S
logo

Firmaet ligger i København S og tager også imod kunder fra København K.

Norrecco er en af Danmarks førende og mest miljøbevidste behandlere af jord og bygge- og anlægsaffald. Virksomheden blev grundlagt i december 2007, og er en del af Reconor Gruppen, der også ejer City Container og Hedegaard Miljø. Vi har gennem vores samarbejdspartnere og via løbende overvågning af rammevilkår et indgående kendskab i hele værdikæden fra affald til nye ressourcer med fuld sporbarhed.

Hb-Medical ApS

Frederiksgade 11, st. sal. th1265 København K

Comodality - Landstar Agent

Vimmelskaftet 41F, 2. sal.1161 København K

Ela Container Denmark ApS

Kongens Nytorv 26, 3. sal.1050 København K

Container Providers International Holding ApS

Sankt Annæ Plads 7, 4. sal.1250 København K

Container Providers Leasing ApS

Sankt Annæ Plads 7, 4. sal.1250 København K

The Art Container

Store Kongensgade 74, 3. sal. tv1264 København K

Container Providers International Danmark ApS

Sankt Annæ Plads 7, 4. sal.1250 København K