Om firmaet

Vi bekæmper dine skadedyr ude som inde. Der findes mange forskellige slags skadedyr som kan være træls at stifte bekendtskab med i ens hverdag. CT Skadedyrsservice kan heldigvis hjælpe med de fleste - herunder hvepse, myrer,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
30 64 81...
Adresse

Revvej 8

4220 Korsør

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

08:00 - 16:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi bekæmper dine skadedyr ude som inde. Der findes mange forskellige slags skadedyr som kan være træls at stifte bekendtskab med i ens hverdag. CT Skadedyrsservice kan heldigvis hjælpe med de fleste - herunder hvepse, myrer, bananfluer, borebiller, klyngefluer, muldvarper og kakerlakker. Vi kommer på Sjælland bl.a. i Kalundborg, Slagelse, Gørlev, Korsør, Ruds Vedby, Dianalund, Stenlille, Ringsted, Sorø, Næstved og Skælskør og hjælper dig med at bekæmpe skadedyr og andre gener.

CT Skadedyrsservices valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

CT Skadedyrsservice

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra CT Skadedyrsservice findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

CT Skadedyrsbekæmpelse & H. T. Christiansen

CVR-nr:

36174773

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

812900 Andre rengøringsydelser

811000 Kombinerede serviceydelser

Startdato:

03-11-2014

Ledelse/Administration
Hans Tom Christiansen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Skadedyrsbekæmpelse, borebiller, Møl, Behandling af edderkopper, Træborende insekter, Kakerlakker, Bekæmpelse af husmår, Behandling af muldvarp, Insekter, Behandling af hvepse, Bekæmpelse af rotter, Skabeservice, Tofarvet frømøl, Behandling af mider, Bekæmpelse af sølvfisk, Muldvarp, Bekæmpelse af bananfluer, Borebiller i kirker, Myrer, Væggelus, Bekæmpelse af borebiller, Mus, Skydning af dyer, Behandling af hvepsebo, bekæmpelse af hvepse, bekæmpelse af hvepsebo, Bekæmpelse af hvepseboer, Sølvfisk, Behandling af møl, Behandling af bananfluer, Bekæmpelse af borebiller i kirker, Bekæmpelse af væggelus, Bekæmpelse af møl, Husmår, Mider, Mår, Bekæmpelse af insekter, Bekæmpelse af duer, Duer, Skadedyrsbekæmpelse i boligforeninger, Behandling af husmår, mulvap, Behandling af sølvfisk, muldvarpe, Behandling af gedehamse, Gedehamse, Bekæmpelse af tofarvet frømøl, Bekæmpelse af murbier, Bekæmpelse af mus, Bekæmpelse af mosegrise, bekæmpelse af myrer, bekæmpelse af mår, Lopper, Bekæmpelse af træborende insekter, Hvepsebo, Edderkopper, Murerbier, Bekæmpelse af kakerlakker, Bekæmpelse af muldvarpe, Behandling af tofarvet frømøl, Behandling af murerbier, Bekæmpelse af gedehamse, Hvepse, Bananfluer, Behandling af mus, Bekæmpelse af bier, Behandling af lopper, Bekæmpelse af edderkopper, Bekæmpelse af lækatte, Behandling af borebiller, Bekæmpelse af lopper, behandling af myrer, Behandling af kakerlakker, Behandling af træborende insekter, Bekæmpelse af kryb, skægkræ, Bekæmpelse af fluer, Behandling af duer, Behandling af mår, Behandling af væggelus, Bekæmpelse af mider
Alternative nummerformater

30648130

30 64 81 30

3064 8130

30 648 130