Om Cubion A/S

CUBION er et konsulenthus, der arbejder med mennesker i organisationer. I samspil med vores kunder hjælper vi med at udvikle den viden, den organisation og det lederskab, der gør en forskel.Vi er kendt for vores pragmatiske, udfordrende og flerfaglige tilgang.

Cubion blev grundlagt i 2004 af otte erfarne konsulenter. Ambitionen var dengang – og er stadig – at skabe et konsulenthus kendetegnet ved en uformel kultur med højt til loftet, nysgerrighed, plads til forskellighed - gennemsyret af en dyb professionalisme. Du kan finde os i Aarhus såvel som i København.

At dyrke forskelligheden har altid optaget os. Fagligt såvel som menneskeligt. Vi sværger til konstruktiv uenighed i stedet for harmonisk enighed. Selv når det er svært. Vi tror på, at vi ved at holde flere – ofte modstridende – perspektiver i spil, kan opnå unikke resultater i en foranderlig og uforudsigelig verden.

Billedgalleri

  • Cubion A/S Virksomhedsrådgivere, Aarhus - 1
  • Cubion A/S Virksomhedsrådgivere, Aarhus - 2
  • Cubion A/S Virksomhedsrådgivere, Aarhus - 3
  • Cubion A/S Virksomhedsrådgivere, Aarhus - 4
  • Cubion A/S Virksomhedsrådgivere, Aarhus - 5

Cubion A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnCUBION A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:21-04-2004
CVR-nr:27705707
Selskabskapital500000
Omsætning-
NACE-branche702200 Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse

Ledelse/Administration

Randi Juul-OlsenAdm. direktør
Troels MøllerBestyrelsesformand
Randi Juul-OlsenBestyrelsesmedlem
Kirsten Baggesgaard SeebergBestyrelsesmedlem
Hanne Birgitte MøllerBestyrelsesmedlem
Karsten Juul-OlsenStifter
Peter Kahr GreveStifter
Henrik Nordmand RasmussenStifter
Ulrik LangeStifter
Troels MøllerStifter
Peder KjøgxStifter

Viser 4 af 11

Søgeord

organisationsledelseLederudviklinglæringsledelseudviklingUdviklingskonsulentoffentlig lederuddannelseLean serviceLego Serious PlayUdviklingsonsulentpersonlighedstestkonfliktløsningværdiskabende udviklingstrategisk rådgivninglederpositionkvalitativ evalueringfusionerKommunikationkvalitative metoderkvantitative evalueringLeanforandringsledelselærende evalueringbæredygtig ledelseMixed methodspfakvantitative metoderLedelse i kompleksitetbrugerundersøgelseraktionslæringsforløb. Lederudvælgelserekrutteringskoleudviklingdesigntænkningdiplom i ledelseLedelse af frivilligeLærende evalueringerfaciliteringAnden virksomhedsrådgivningsamstemt ledelseledercoachingformativ evalueringmedarbejderudviklinglederrollenSelvledelseVirksomhedsudviklingOrganisationsudviklingPersonlig lederskabledertræningJTIsamskabelseevalueringkompetenceudviklingstrategisk aktionslæringCoachingvidensudviklingDatainformeret ledelseuddannelsesplanlægningpraksisprofilnew public governancePrøvehandlingerInnovationsledelseprofilanalyseprocesoptimeringInnovationinnovationspsykologiden offentlige lederuddannelsevirksomhedskonsulenterpersonprofilVirksomhederteamudviklingLean manufacturingPersonlige ledelsesgrundlaglederrekrutteringPersonlig udviklingEvalueringervirksomhedsrådgivning og rådgivning om driftsledelsestrategiParadoksledelseledelseVirksomhedsrådgiverekonsulentydelserprojektledelseprocesevalueringprocesforløbLean med hjertetLean manufactoringledelse i praksisaktionslæringStyringsparadigmerRessourceoptimeringledelsesrådgivningteambuildingeffektledelsesummativ evalueringkvalitativ dokumentationledersparringpersonaleledelsefacilitere

Alternative nummerformater

8618132086 18 13 208618 132086 181 320