Om firmaet

CUBION er et konsulenthus, der arbejder med mennesker i organisationer. I samspil med vores kunder hjælper vi med at udvikle den viden, den organisation og det lederskab, der gør en forskel. Vi er kendt for vores pragmatiske,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 18 13...
Adresse

Ny Banegårdsgade 55, 3. sal.

8000 Aarhus C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

CUBION er et konsulenthus, der arbejder med mennesker i organisationer. I samspil med vores kunder hjælper vi med at udvikle den viden, den organisation og det lederskab, der gør en forskel.

Vi er kendt for vores pragmatiske, udfordrende og flerfaglige tilgang.

Cubion blev grundlagt i 2004 af otte erfarne konsulenter. Ambitionen var dengang – og er stadig – at skabe et konsulenthus kendetegnet ved en uformel kultur med højt til loftet, nysgerrighed, plads til forskellighed - gennemsyret af en dyb professionalisme. Du kan finde os i Aarhus såvel som i København.

At dyrke forskelligheden har altid optaget os. Fagligt såvel som menneskeligt. Vi sværger til konstruktiv uenighed i stedet for harmonisk enighed. Selv når det er svært. Vi tror på, at vi ved at holde flere – ofte modstridende – perspektiver i spil, kan opnå unikke resultater i en foranderlig og uforudsigelig verden.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Cubion A/S

Omsætning

2 902 tkr

Afkastningsgrad

7.35 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Cubion A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

CUBION A/S

CVR-nr:

27705707

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

702200 Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse

Startdato:

21-04-2004

Ledelse/Administration
Randi Juul-Olsen

Adm. direktør

Troels Møller

Bestyrelsesformand

Randi Juul-Olsen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 11
Proff logo
Kategorier
Søgeord
organisationsledelse, Lederudvikling, læringsledelse, udvikling, Udviklingskonsulent, offentlig lederuddannelse, Lean service, Lego Serious Play, Udviklingsonsulent, personlighedstest, konfliktløsning, værdiskabende udvikling, strategisk rådgivning, lederposition, kvalitativ evaluering, fusioner, Kommunikation, kvalitative metoder, kvantitative evaluering, Lean, forandringsledelse, lærende evaluering, bæredygtig ledelse, Mixed methods, pfa, kvantitative metoder, Ledelse i kompleksitet, brugerundersøgelser, aktionslæringsforløb. Lederudvælgelse, rekruttering, skoleudvikling, designtænkning, diplom i ledelse, Ledelse af frivillige, Lærende evalueringer, facilitering, Anden virksomhedsrådgivning, samstemt ledelse, ledercoaching, formativ evaluering, medarbejderudvikling, lederrollen, Selvledelse, Virksomhedsudvikling, Organisationsudvikling, Personlig lederskab, ledertræning, JTI, samskabelse, evaluering, kompetenceudvikling, strategisk aktionslæring, Coaching, vidensudvikling, Datainformeret ledelse, uddannelsesplanlægning, praksisprofil, new public governance, Prøvehandlinger, Innovationsledelse, profilanalyse, procesoptimering, Innovation, innovationspsykologi, den offentlige lederuddannelse, virksomhedskonsulenter, personprofil, Virksomheder, teamudvikling, Lean manufacturing, Personlige ledelsesgrundlag, lederrekruttering, Personlig udvikling, Evalueringer, virksomhedsrådgivning og rådgivning om driftsledelse, strategi, Paradoksledelse, ledelse, Virksomhedsrådgivere, konsulentydelser, projektledelse, procesevaluering, procesforløb, Lean med hjertet, Lean manufactoring, ledelse i praksis, aktionslæring, Styringsparadigmer, Ressourceoptimering, ledelsesrådgivning, teambuilding, effektledelse, summativ evaluering, kvalitativ dokumentation, ledersparring, personaleledelse, facilitere
Alternative nummerformater

86181320

86 18 13 20

8618 1320

86 181 320